‘Feyenoord-target wijst Rotterdammers af’

Foto: ‘Feyenoord-target wijst Rotterdammers af’

Feyenoord kan de komst van Bryan Gil uit het hoofd zetten, zo meldt Fabrizio Romano donderdagavond. Volgens de Italiaanse transferspecialist is de Spaanse international niet van plan om halsoverkop te vertrekken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Poging van Feyenoord mislukt

Achter de schermen werken de Rotterdammers al een tijdlang aan de komst van Gil. Tottenham Hotspur haalde de buitenspeler annex aanvallende middenvelder in 2021 naar Engeland en verhuurde hem sindsdien achtereenvolgens aan Valencia en Sevilla. Sinds afgelopen zomer voetbalt Gil weer in Engeland.

Feyenoord is zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Gil en heeft hem nog altijd op het verlanglijstje staan. Hoewel het er lang op leek dat de club deze winter geen poging zou wagen om hem alsnog te strikken, kwam donderdag plotseling via 1908.nl naar buiten dat Dennis te Kloese dit alsnog wilde proberen.

Een winterse transfer is volgens Romano echter uitgesloten, omdat Gil het zelf niet ziet zitten om tijdens het seizoen een overstap naar Nederland te maken. Naar verluidt heeft Feyenoord daarom wel een belletje naar Engeland gepleegd, maar is het daar ook bij gebleven. Of het komende zomer wel tot een overstap gaat leiden, moeten we afwachten.

Gil op dood spoor bij Tottenham Hotspur

Gil komt dit seizoen in de Premier League amper aan de bak. Slechts tweemaal stond hij in de Engelse competitie in het basisteam, terwijl hij zevenmaal als invaller binnen de lijnen kwam. Het Spaanse talent wist tijdens zijn speelminuten geen doelpunten en assists op zijn naam te zetten. Zijn contract loop in de zomer van 2026 af.

Was Gil voor Feyenoord een versterking geweest?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
370+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie