Feyenoord neemt afscheid van Senesi: “Gracias, Marcos!”

Foto: Feyenoord neemt afscheid van Senesi: “Gracias, Marcos!”

Marcos Senesi gaat Feyenoord deze zomer verlaten. De Argentijnse verdediger staat op het punt om zijn overstap naar AFC Bournemouth af te ronden. 

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat Senesi maandagochtend de medische keuring heeft doorstaan. In de middag zal de Argentijn zijn contract ondertekenen. Bournemouth zal de overstap daarna officieel afronden, zo weet de Italiaanse journalist. 

Feyenoord ontvangt vijftien miljoen euro voor de transfer van Senesi. Dat bedrag kan naar verluidt nog met enkele miljoenen oplopen aan de hand van bonussen. Na Luis Sinisterra (Leeds United) en Tyrell Malacia (Manchester United) is hij de derde transferklapper van de zomer voor Feyenoord. 

UPDATE 08/08 18.00u

De transfer van Marcos Senesi naar Bournemouth is afgerond. Via de officiële kanalen nam Feyenoord aan het begin van de maandagavond afscheid van de Argentijnse centrumverdediger. De 25-jarige Zuid-Amerikaan speelde drie seizoen voor de stadionclub en verdubbelde zijn transfersom. “We’re gonna miss you, Marcos”, schrijft Feyenoord, gevolgd door “Gracias Marcos”.

In de Premier League hoopt Senesi de volgende stap te zetten in zijn carrière. Zich in de kijker spelen over het aankomende WK in Qatar hoort daar zeker bij. Hij droeg 116 officiële duels het shirt van Feyenoord, waarin hij negen keer scoorde en zeven assists gaf. Senesi wist geen prijzen te pakken in Rotterdam-Zuid.

Gaat Feyenoord Senesi erg missen?

  • Ja, was een belangrijke speler
  • Niet heel erg
103+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie