‘Feyenoord laat oog vallen op groot PSV-talent’

Foto: ‘Feyenoord laat oog vallen op groot PSV-talent’

Isaac Babadi heeft nog altijd zijn contract bij PSV niet verlengd. De aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract, maar de Eindhovenaren hopen deze te kunnen verlengen. Babadi heeft echter over belangstelling niet klagen en zou ook in de belangstelling staan van Feyenoord.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Babadi op radar Feyenoord

De aanvallende middenvelder leek aan het begin van het huidige seizoen door te breken bij PSV, maar moet inmiddels al een geruime tijd genoegen nemen met een rol op de achtergrond. Toch hopen de Eindhovenaren het lopende contract tot medio 2024 te kunnen openbreken. Of dat lukt is echter nog maar de vraag, gezien de grote belangstelling voor het PSV-talent.

Ook Feyenoord zou in de wandelgangen aan Babadi zijn gelinkt, zo weet ook Feyenoord-watcher Mikos Gouka. “‘In de wandelgangen hoor je dat Babadi in de belangstelling staat bij Feyenoord. Dat heb ik gecheckt bij mensen. Tussen Slot en Babadi zou een gesprek zijn geweest, maar Slot vertelde dat hij die jongen nog nooit heeft gesproken. Ik heb het ook bij de directie van Feyenoord gecheckt, bij de mensen die het zouden moeten weten. Ze vinden het een interessante speler, maar ze hebben voldoende opties op die posities, dus dat is niet aan de orde momenteel.”

Feyenoord moet strijd aangaan met PSV

Gouka zou het geen gekke gedachten vinden als Feyenoord een poging waagt om Babadi vast te leggen. “Als je hem nu in de winterstop voor een miljoen kunt ophalen omdat hij niet bijtekent, dan ga je zeker richting de vijftien miljoen als hij zijn ontwikkeling voortzet. Daar moet Feyenoord ook naartoe, dat ze de strijd met PSV gaan winnen om dit soort spelers.” Volgens de Feyenoord-watcher zijn de Rotterdammers nu ook op een ander niveau gekomen op transfergebied. “In het verleden moesten ze strijden met clubs als FC Twente of Antwerp. Nu is Feyenoord daarin gestegen, dan moeten ze met Ajax en PSV in de strijd, en PSV heeft die strijd vaak genoeg gewonnen in het verleden. Noem ze maar op: Lang, Veerman, Pepi, Til, Schouten. Dat zijn er zo al vijf.”

Zou Babadi een goede aanwinst zijn voor Feyenoord?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
308+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie