Feyenoord-huurling heeft boodschap voor Slot: “In voetbal weet je het nooit”

Foto: Feyenoord-huurling heeft boodschap voor Slot: “In voetbal weet je het nooit”

Feyenoord heeft dit seizoen over het centrum van de verdediging wederom weinig tot niets te klagen. Desondanks hoopt Antef Tsoungui dat hij ooit eens de kans krijgt om zichzelf te bewijzen.

Razendsnelle ontwikkeling Tsoungui bij FC Dordrecht

De 21-jarige Belg kwam afgelopen zomer over van Brighton & Hove Albion, waarna Feyenoord besloot om hem direct te verhuren aan satellietclub FC Dordrecht. Het blijkt een goede zet te zijn, want dit voetbaljaar speelt hij vrijwel alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie mee. Tegen VVV-Venlo stond hij zelfs op het middenveld.

De ontwikkeling van Tsoungui gaat daarmee razendsnel, zo voelt hij zelf eveneens. Hij maakt daarom met veel energie en vertrouwen het seizoen in Dordrecht af. “Voor mij werkt dit project fantastisch en ik ben zo blij met dit seizoen bij FC Dordrecht, waar we stap voor stap de play-offs naderen. Voor minder doen we het niet”, vertelt Tsoungui aan het Algemeen Dagblad.

Hopen op kansen Feyenoord in volgend seizoen

Aangezien het contract van de centrale verdediger tot medio 2026 doorloopt, is het de verwachting dat Tsoungui in De Kuip nog volop de kans krijgt om zichzelf te bewijzen. De Belg kan niet wachten om dat in de clubkleuren van Feyenoord te doen, maar beseft tegelijkertijd dat hij zich eerst op zijn ontwikkeling moet richten.

Komende zomer, wanneer zijn huurovereenkomst eindigt, hoopt Tsoungui vriend en vijand te kunnen verrassen. “In voetbal weet je het nooit, maar belangrijk is dat ik me blijf ontwikkelen. Waar dat volgend seizoen zal zijn, is nu nog onduidelijk. Maar hoe het nu gaat voelt voor mij soms als op een roze wolk.”

Moet Tsoungui komende zomer een kans krijgen bij Feyenoord?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
623+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie