‘Feyenoord heeft oogje op Deense rechtsbuiten’

Foto: ‘Feyenoord heeft oogje op Deense rechtsbuiten’

Feyenoord heeft volgens 1908.nl interesse in de Deense rechtsbuiten Gustav Isaksen. De Rotterdammers zouden vroeg of laat deze zomer toe willen slaan en weten al wat de transfervoorwaarden zijn om de buitenspeler over te nemen van FC Midtjylland.

1908.nl: Feyenoord wil rechtsbuiten Isaksen van Midtjylland

Feyenoord heeft Isaksen al langer op het lijstje staan en is zoals bekend op zoek naar buitenspelers. Met Patrik Walemark heeft trainer Arne Slot al de beschikking over een Scandinavische rechtsbuiten. Slot is al langer onder de indruk van Isaksen. Zo sprak hij over de buitenspeler in de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Feyenoord en FC Midtjylland (2-2). Isaksen is één van Midtjyllands dreigendste aanvallers. Wij hebben met Dilrosun en Wålemark twee gelijksoortige types voorin. Aangezien we die aangetrokken hebben, geeft dat aan dat deze speler wellicht ook door ons als goed werd bevonden.”

Feyenoord hoopt snel een bod neer te leggen bij Midtjylland, aangezien de club zeer geïnteresseerd is in Isaksen. De Deen heeft een marktwaarde van 7,5 miljoen euro en een doorlopend contract tot medio 2025.

Isaksen blinkt uit in Deense Superliga, Milan ook geïnteresseerd

Isaksen is tweebenig en kan ook op de andere aanvallende posities uit de voeten. In de Deense Superliga is hij dé uitblinker volgens Opta. Zo was hij bij 23 doelpunten betrokken (18 doelpunten en 5 assists), had hij de meeste schoten (99) en ook heel veel dribbels (158). In Totaal kwam de 22-jarige Deen al tot 136 duels voor Midtjylland en scoorde hij 33 keer, 18 keer zorgde hij voor een assist.

De Deense rechtsbuiten staat ook bij andere clubs op het verlanglijstje. Zo zou AC Milan geïnteresseerd zijn. De Italiaanse topclub is bezig met de komst van Samuel Chukwueze van Villarreal, maar dat gaat lastig. Isaksen zou optie B zijn, maar PSV’er Johan Bakayoko is ook een back-up mocht de transfer van Chukwueze niet doorgaan.

Zou Isaksen een uitstekende aanwinst zijn voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, verder kijken
307+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie