Feyenoord gesteund: “Hoop dat ze alleen voor mij al revanche nemen”

Foto: Feyenoord gesteund: “Hoop dat ze alleen voor mij al revanche nemen”

Feyenoord en AS Roma staan donderdagavond na ruim een jaar weer tegenover elkaar. Bryan Linssen volgt het duel vanuit Japan, aangezien de aanvaller sinds afgelopen zomer onder contract staat bij Urawa Red Diamonds.

Linssen over verloren finale

De voormalig Feyenoorder volgt zijn oude werkgever nog altijd op de voet en vertelt tegenover Voetbal International dat hij het duel met AS Roma eveneens niet wil missen. Voor Linssen is het een bijzondere wedstrijd, aangezien hij met Feyenoord afgelopen seizoen nog tegen AS Roma onderuitging in de finale van de Conference League.

“Ik moet gewoon eerlijk zijn. Ik heb echt een afkeer gekregen van Mourinho. Überhaupt tegen Roma”, zo stelt hij in een interview met het medium. “Ik ben ook gewoon een hele slechte verliezer, hoor. Achteraf kon je natuurlijk uittekenen hoe die finale zou lopen. We komen 0-1 achter en de hele poppenkast komt tevoorschijn.”

“Op een gegeven moment ergerde ik me al aan die gasten als ze maar op een stukje kauwgom kauwden”, vervolgt Linssen, die dan ook hoopt dat Feyenoord donderdagavond in De Kuip een goed resultaat weet neer te zetten. Het zou voor hem de verloren finale gedeeltelijk goedmaken. “Ik hoop dat ze alleen voor mij al revanche nemen.”

Indrukwekkendheid van De Kuip

Volgens Linssen hoeft Feyenoord zich geen zorgen te maken over de kwaliteiten bij AS Roma. Hoewel de club met onder meer Paulo Dybala en Georginio Wijnaldum een aantal grote spelers hebben, denkt de voetballer dat De Kuip het verschil kan maken. Linssen heeft naar eigen zeggen namelijk nog nooit zo een indrukwekkend stadion meegemaakt als die in de havenstad.

Wint Feyenoord donderdagavond van AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Welke club is de favoriet?

  • Feyenoord
  • AS Roma
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie