‘Feyenoord gematst bij buitenspeldoelpunt SC Heerenveen’

Foto: ‘Feyenoord gematst bij buitenspeldoelpunt SC Heerenveen’

Feyenoord kende zondag een moeizaam begin tegen SC Heerenveen. De Friezen kregen twee grote kansen om te scoren en zagen bovendien een doelpunt door de VAR afgekeurd worden wegens buitenspel. Bij Studio Voetbal twijfelde men over het afkeuren van het doelpunt van Pawel Bochniewicz en zag men Feyenoord-trainer Arne Slot ontploffen langs de lijn.

Aan tafel bij Studio Voetbal stelde Ibrahim Afellay dat Feyenoord zwak aan de wedstrijd begon. “Heerenveen deed het heel goed, ze hielden de rijen gesloten. Ze hadden twee grote kansen om te scoren.” De oud-international had zijn twijfels bij het afkeuren van het doelpunt van Bochniewicz. “Ik vraag me ook af of het buitenspel is. Ik kan het niet zien. Bepaalde beelden worden weggesneden en je weet niet zeker of het moment dat het beeld gestopt wordt correct is.”

Woedende Slot

Na de mindere openingsfase zag Afellay Feyenoord beter worden, waarmee hij wees naar het middenveld van de Rotterdammers. “Ik heb Arne Slot zelden zo tekeer zien gaan tegen z’n elftal. Vervolgens hebben ze Heerenveen geen moment in de wedstrijd laten komen. Vooral Wieffer en Kökcü waren bepalend. Ze hebben nagelaten om meer goals te maken.”

Orkun Kökcü liep echter wel tegen een gele kaart aan en moet daardoor de topper tegen AZ missen. Een gemis volgens Pierre van Hooijdonk. “Tuurlijk is dat een gemis, helemaal omdat er meer spelers ontbreken. Wieffer was de beste en Timber was slecht. Misschien had je kunnen denken om Kökcü op 10 te zetten, daar is hij begonnen toen hij bij het eerste elftal kwam.”

Vond jij dat het doelpunt van Heerenveen had moeten worden goedgekeurd?

  • Ja
  • Nee
1485+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie