‘Feyenoord gaat voor Deense rechtsbuiten’

Foto: ‘Feyenoord gaat voor Deense rechtsbuiten’

Arne Slot lijkt in te zetten op aanvallende impulsen tijdens deze transferperiode. De club zit niet stil en na het aantrekken van Calvin Stengs heeft de club nu ook interesse in Gustav Isaksen. De Deense aanvaller leek eerst nog onhaalbaar voor Feyenoord, maar de Rotterdammers wagen toch nog een poging.

Lastige transfer

Afgelopen week melde 1908.nl nog dat de prijs voor Gustav Isaksen simpelweg te hoog ligt voor Feyenoord om aan te voldoen. FC Midtjylland zou namelijk 18 miljoen willen ontvangen voor de aanvaller. Volgens nieuwe informatie denkt Feyenoord een lagere vraagprijs te krijgen van Midtjylland. De Rotterdammers zullen naar verluidt vandaag nog een bod indienen bij de Deense topclub.

Aangezien Alireza Jahanbakhsh mogelijk vertrekt bij Feyenoord is de club alvast opzoek naar een vervanger. Isaksen zou aan alle vereisten voldoen aangezien hij op alle posities in de aanval uit de benen kan én hij is ook nog eens tweebenig. Met 22 doelpunten en 9 assists tijdens het vorige seizoen heeft de 22-jarige Deen ook uitstekende statistieken voor een aanvaller.

Vernieuwde selectie

Het verloop in de selectie van Feyenoord is vrij hoog. Er zijn al een aantal spelers vertrokken en aangetrokken. Normaal gesproken zal het even duren voordat de nieuwe spelers een plaats in de groep hebben gevonden en kunnen gaan presteren. Arne Slot heeft vorig jaar bewezen dat hij zelfs met een bijna compleet nieuwe selectie direct kan oogsten. Dit lijkt voor het huidige seizoen dan ook geen probleem te worden.

Isaksen is een directe versterking voor Feyenoord

  • Ja, hij is het geld waard
  • Nee, hij is te duur voor Feyenoord
559+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie