‘Feyenoord dicht bij eerste drie transfers’

Foto: ‘Feyenoord dicht bij eerste drie transfers’

Feyenoord verwacht binnen een afzienbare tijd drie nieuwe verdedigers te kunnen presenteren. Volgens 1908.nl is de club namelijk dicht bij een akkoord met Givairo Read, Antef Tsoungui en Timo Zaal.

Read, Zaal en Tsoungui naar Rotterdam

Het drietal wordt al een tijdlang in verband gebracht met een overstap naar Rotterdam. Achter de schermen doet het clubbestuur van Feyenoord, dat afgelopen zondag de landstitel binnensleepte, hard zijn best om de spelers ervan te overtuigen dat een overstap naar de havenstad de beste optie is.

Givairo Read komt dit seizoen uit voor FC Volendam, terwijl Timo Zaal onder contract staat bij sc Heerenveen. De Belg Antef Tsoungui speelt dan weer voor het tweede team van Brighton & Hove Albion. Alle spelers beschikken deze zomer over een aflopend contract, waardoor Feyenoord hen transfervrij kan overnemen.

Het is naar verluidt de bedoeling dat Zaal, Read en Tsoungui aankomend seizoen allereerst voor Jong Feyenoord zullen uitkomen, om ze op deze wijze klaar te stomen voor het eerste team. Ook is er een mogelijkheid dat de verdedigers een verhuurperiode aangaan bij satelietclubs Excelsior en FC Dordrecht.

Feyenoord dichtbij akkoord

Aangezien Feyenoord slechts een opleidingsvergoeding moet afdragen en vooral met de spelers om de tafel moest zitten, zou de club al aardig ver zijn met de onderhandelingen. De komende maanden moet het afwachten of de sleutelspelers uit de selectie blijven. Meerdere uitblinkers staan namelijk in de belangstelling van Europese topclubs.

Maakt Santiago Giménez de openingstreffer tegen FC Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Houdt Feyenoord de huidige selectie bij elkaar?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
638+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie