Fabrizio Romano linkt Salah aan megadeal

Foto: Fabrizio Romano linkt Salah aan megadeal

Liverpool is nog niet verlost van Al-Ittihad. Afgelopen zomer lukte het de Premier League-club om Mohamed Salah uit Saudische handen te houden, maar in 2024 zal men een nieuwe poging wagen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Al-Ittihad geeft niet op

Clubs uit Saudi-Arabië zijn sinds de komst van Cristiano Ronaldo naar Al-Nassr helemaal los op de transfermarkt. Grote namen werden aangetrokken, maar de voorbije maanden lukte het Al-Ittihad niet om Salah los te weken bij Liverpool. Volgens Fabrizio Romano valt niet uit te sluiten dat dit uitstel betreft.

Al-Ittihad waagde in de zomer een serieuze poging om Salah op te halen. Een transfer van ruim honderd miljoen euro werd afgewezen, maar stelt Romano via zijn YouTube-kanaal: “De realiteit achter de schermen is dat de interesse van Saudi’s in Salah nog steeds concreet is. En ze willen in 2024 opnieuw proberen om hem los te weken bij Liverpool.”

“De technisch directeur heeft openlijk al toegegeven een groot liefhebber te zijn van Salah en het is zo goed als zeker dat Al-Ittihad een nieuwe poging gaat wagen”, weet de Italiaanse transferexpert. Op dit moment wil Liverpool daar niets van weten, ook al omdat er geen concrete onderhandelingen worden gevoerd. “Maar de interesse van Al-Ittihad is desondanks niet verdwenen en ze zullen zeker terugkeren bij Liverpool.”

Salah ligt nog tot medio 2025 vast bij Liverpool. De Egyptenaar speelt sinds 2017 voor de Engelse topclub, waar hij is uitgegroeid tot sterspeler.

Vertrekt Salah in 2024 alsnog?

  • Ja
  • Nee
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie