ESPN dropt ‘Erik ten Hag-bom’

Foto: ESPN dropt ‘Erik ten Hag-bom’

Erik ten Hag moet ernstig vrezen voor zijn toekomst bij Manchester United. De bespeler van Old Trafford heeft naar verluidt al negen verschillende managers (!) besproken voor volgend seizoen.

Manchester United bespreekt 9 mogelijke opvolgers

ESPN schrijft dat Ten Hag nog altijd rekent op een derde seizoen in Manchester. De voormalig Ajax-trainer heeft nog altijd vertrouwen in de ingezette koers en denkt voldoende tijd te krijgen om de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ook baseert hij het vertrouwen uit het feit dat United hem volledig betrekt in de plannen voor volgend seizoen, waaronder potentiële aan- en verkopen.

Feit is dat Ten Hag nog altijd geen toezegging heeft voor volgend seizoen. Het is ook maar de vraag of de Nederlander daar alsnog voor in aanmerking komt. De sportzender schrijft dat maar liefst negen trainers zijn besproken als mogelijke opvolger. Het gaat om Gareth Southgate, Graham Potter, Roberto De Zerbi, Thomas Frank, Thomas Tuchel, Julen Lopetegui, Zinedine Zidane, Ruben Amorim en Julian Nagelsmann.

Ratcliffe is vastberaden om Manchester United de komende jaren weer van glans te voorzien. Ten Hag maakt nog altijd kans om aan te blijven, maar de zoektocht naar een mogelijke opvolger geeft te denken. Zijn contract op Old Trafford loopt overigens nog door tot medio 2025.

Nieuwe baan voor Ten Hag?

Ten Hag is de voorbije weken gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Ook een Bundesliga-aanstelling is naar verluidt een optie.

Is Ten Hag volgend seizoen nog United-manager?

  • Ja
  • Nee
1070+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie