‘Ten Hag werkt komend seizoen in Bundesliga’

Foto: ‘Ten Hag werkt komend seizoen in Bundesliga’

Erik ten Hag moet bij Manchester United vrezen voor zijn baan. Mocht het ontslag daadwerkelijk plaatsvinden, dan heeft hij volgens de Daily Star voldoende opties om uit te kiezen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ontslag Ten Hag ligt op de loer

De Nederlandse oefenmeester heeft het dit voetbaljaar lastig. In de Champions League liep het razendsnel tegen een uitschakeling aan, terwijl de Premier League eveneens weinig hoop en optimisme geeft. Manchester United staat op de zesde positie in de competitie en moet vrezen voor het mislopen van Champions League-voetbal.

De kans is dan ook reëel dat de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe er komende zomer voor kiest om een opvolger aan te stellen. Naar verluidt heeft Gareth Southgate goede papieren om het stokje over te nemen. Het zou betekenen dat Ten Hag op zoek moet gaan naar een nieuwe werkgever.

Bayer Leverkusen, Bayern München en VfB Stuttgart geïnteresseerd

Ten Hag hoeft echter niet te vrezen, want naar verluidt zijn er in Duitsland veel clubs die hem hoog op de lijst hebben staan. Zo is Bayern München gecharmeerd van zijn werkwijze. De Duitse recordkampioen heeft overigens Xabi Alonso op nummer 1 staan, al is het de vraag of hij Bayer Leverkusen mag verlaten.

Mocht de laatste club Alonso alsnog laten vertrekken, dan komt Ten Hag in beeld om hoofdtrainer te worden van de aanstaande kampioen. Met de huidige situatie binnen de club lijkt dit voor de Nederlander een interessante klus te zijn. Tot slot zou VFB Stuttgart hem ook graag willen verwelkomen.

Zou het vertrek van Ten Hag terecht zijn?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
3961+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie