Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Eredivisie-ster vervangt Mohamed Salah’

Foto: ‘Eredivisie-ster vervangt Mohamed Salah’

Er gaat nogal wat veranderen bij Liverpool, dat met Arne Slot natuurlijk een nieuwe coach krijgt, maar zowel voor als achter de schermen mogen we een make-over verwachten. Er is bijvoorbeeld een grote kans dat Mohamed Salah voor een vertrek kiest en de Egyptenaar moet vervolgens vervangen worden. Kan Johan Bakayoko die druk aan?

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Johan Bakayoko vervanger Mohamed Salah bij Liverpool’

Volgens journalist Pete O’Rourke van Football Insider denkt men bij Liverpool dat Bakayoko binnengehaald kan worden voor een ‘decent fee’, een ‘schappelijke transferprijs’. The Reds vertrouwen er klaarblijkelijk op dat de international van België toehapt als ze zich bij het Philips Stadion melden én dat ze kunnen voldoen aan de vraagprijs van PSV.

Het bovengenoemde medium weet daarnaast te melden dat er volgende week nieuwe gesprekken gevoerd zullen worden over de toekomst van Mohamed Salah. Voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen neigde de sterspeler van Liverpool al naar een transfer naar Saudi-Arabië, om nog een paar jaartjes zijn zakken te kunnen vullen, en nu is hij mogelijk niet meer tegen te houden. Vertrekt Salah, dan is Bakayoko vermoedelijk zijn vervanger.

‘Véél te veel’

Kenneth Perez sprak onlangs zijn twijfels uit over het niveau van de PSV’er: “Ik hoor geweldige bedragen, maar dat is toch best heel veel geld voor een speler die het pas één jaar goed gedaan heeft? Het zijn belachelijke bedragen. En hij speelt alleen maar omdat Noni Madueke en Cody Gakpo weggingen. Hij is zeer talentvol, geweldig om naar te kijken en leeft ontzettend voor zijn vak, maar hij heeft ook een dip van zes weken gehad. Toen speelde hij alleen maar voor zichzelf, zonder doelpunten en assists. Dat is misschien niet erg, maar wél voor een speler van meer dan 45 miljoen euro.”

Kan hij dit niveau aan?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
959+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie