Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Emoties lopen bij Kroos hoog op: “Toen brak ik”

Foto: Emoties lopen bij Kroos hoog op: “Toen brak ik”

Toni Kroos nam zaterdagavond op een indrukwekkende manier afscheid van Real Madrid. Het was zijn laatste thuiswedstrijd voor de Spaanse grootmacht en dat liet de club niet zomaar voorbijgaan.

Emotionele Kroos na afscheid

De Duitse middenvelder kreeg een luidt applaus van de supporters en spelers, waarna zijn kinderen het veld opkwamen. Dat was voor Kroos het moment om zijn emoties te laten gaan. “‘Ik probeerde me groot te houden, maar toen zag ik mijn kinderen en die waren aan het huilen. Toen brak ik”, vertelt hij eerlijk aan het clubkanaal.

Waar hij zijn toekomst lang in het midden hield, nam hij uiteindelijk het besluit om na het Europees kampioenschap in Duitsland te stoppen. Het was voor hem een zware beslissing. “Ik heb me hier de afgelopen tien jaar thuis gevoeld. Het waren tien onvergetelijke jaren. Om meer kon ik niet vragen.”

Het betekende dat het thuisduel met Real Betis zijn laatste was in Estadio Santiago Bernabéu. “Het geeft een ander gevoel wetende dat het mijn laatste duel was. Ik wilde ervan genieten en dat heb ik tachtig minuten lang gedaan. Ik heb er altijd van genoten om hier te spelen. Het is heel speciaal.”

Champions League-finale met Real Madrid

Voor Kroos was het niet zijn laatste wedstrijd in de clubkleuren van Real Madrid. Zaterdag staat namelijk de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund op het programma. Vervolgens hoopt hij in eigen land het EK winnend af te sluiten, zodat hij met een goed gevoel zijn kicksen aan de wilgen kan hangen.

Gaat Real Madrid Kroos missen?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
185+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie