“Ekkelenkamp? Daar hou ik me niet mee bezig”

Foto: “Ekkelenkamp? Daar hou ik me niet mee bezig”

Jurgen Ekkelenkamp leek Club Brugge te verkiezen boven Royal Antwerp FC, maar maakte op het laatste moment nog een grote ommezwaai. Club-trainer Carl Hoefkens reageerde daar donderdagmiddag op, en kwam ook met een update over Noa Lang.

“Ekkelenkamp? Ik hou mij enkel bezig met spelers die er zijn, dat is voor mij het belangrijkste”, aldus de oefenmeester tijdens een persmoment. Dat Ekkelenkamp niet komt is een reden te meer om het niet over hem te hebben. Of ik nog versterking wil? Dat is iets voor binnenskamers en daar zullen we die beslissingen nemen. We hebben nog een maand de tijd om te kijken op de transfermarkt.”

De oud-Ajacied heeft geen toekomst meer bij Hertha BSC. Die ligt in België, al was de vraag nog waar precies. De 22-jarige leek Brugge te verkiezen boven Antwerpen, maar zwicht uiteindelijk toch voor de ambitieuze plannen van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars.

Lang

Lang nam na afgelopen seizoen al om eigen wijze afscheid van het Belgische voetbal. Nu heeft hij echter nog altijd geen transfer versierd en lijkt hij zich op te moeten maken voor een verlengde periode bij Blauw-Zwart. Dit terwijl Charles De Ketelaere wel een fraaie move maakte naar AC Milan. Hoefkens: “Een transfer van Lang? Ik ben over het algemeen tevreden over Noa, vooral op training. Het is geen makkelijke situatie voor hem, maar ik juich enkel toe hoe hij voor de dag komt. Ik reken nog op hem en het is een speler die het verschil kan maken.”

TIP: 4.50 als Noa Lang de eerste doelpuntenmaker is tegen Zulte Waregem!

Onze coach over #CluZwa. ? pic.twitter.com/LPACCkzAFZ

— Club Brugge KV (@ClubBrugge) August 4, 2022

Ekkelenkamp een gemis voor Club?

  • Zeker
  • Nee hoor
27+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie