Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Einde van Messi nabij na nederlaag tegen Bayern München’

Foto: ‘Einde van Messi nabij na nederlaag tegen Bayern München’

Lionel Messi stond woensdagavond verslagen op het veld. Paris Saint-Germain leed in de Champions League een 2-0 nederlaag tegen Bayern München en kon daardoor opnieuw de Europese ambities in de ijskast zetten. Harry van der Laan denkt dat het einde van de loopbaan van Messi in zicht is.

Aan het einde van vorig seizoen kwam de grote droom van Messi uit toen hij in Qatar met Argentinië het wereldkampioenschap winnend afsloot. Na zijn terugkeer bij Paris Saint-Germain valt het op dat de aanvaller meer moeite lijkt te hebben om elke wedstrijd op topniveau te presteren.

Van der Laan vindt eveneens dat Messi het steeds minder vaak lukt om het verschil bij de Franse grootmacht te maken. Zo viel hij in beide ontmoetingen met Bayern München nauwelijks op, waardoor hij niet kon voorkomen dat Paris Saint-Germain zich dit seizoen uitsluitend nog kan richten op de competitie.

“Hij heeft zijn doel bereikt door met het Argentijnse elftal wereldkampioen te worden, denk ik”, zo verklaart de voormalig profvoetballer bij ESPN. “Op het WK leverde hij veel meer arbeid dan hij ooit bij Paris Saint-Germain heeft gedaan. Ik denk dat hij nu echt naar het einde aan het voetballen is.”

Toekomst Messi bij PSG

Messi heeft bij Paris Saint-Germain nog een contract dat tot de zomer van 2023 loopt, maar beide partijen hebben de mogelijkheid om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen. De Fransen lijken daar wel oren naar te hebben, terwijl het afwachten is wat de 35-jarige Argentijn zelf wil.

Moet PSG Messi na het seizoen laten vertrekken?

  • Ja, hij is niet goed genoeg meer
  • Nee, hij haalt nog steeds een geweldig niveau
295+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie