‘Eenhoorn na AZ-exit bezig met nieuwe club’

Foto: ‘Eenhoorn na AZ-exit bezig met nieuwe club’

Robert Eenhoorn gaat komende zomer na zijn vertrek bij AZ mogelijk alweer aan de slag. Volgens het Dagblad van het Noorden voert hij namelijk gesprekken met FC Groningen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Eenhoorn hoopt op functie bij FC Groningen

De huidige algemeen directeur van AZ bewees zich de afgelopen tien jaar uitgebreid. Een aantal maanden geleden maakte hij bekend dat hij echter zijn energie had verloren en daarom besloot om de Alkmaarders te verlaten. Het zorgt ervoor dat hij over een paar maanden voor een andere uitdaging kan gaan.

De voorbije periode is FC Groningen daarvoor in beeld gekomen. Nadat duidelijk werd dat Wouter Gudde de club zou verlaten, stelde Jakob Klompien, voorzitter van de raad van commissarissen, een lange lijst op met kandidaten. Eenhoorn is sindsdien een van de mogelijke opvolgers.

De club voerde de laatste tijd gesprekken met alle kandidaten, waarbij diverse mensen afvielen. Een gedeelte zag het zelf niet zitten om de functie bij FC Groningen in te nemen, terwijl de club anderen niet geschikt vond. Slechts een aantal kandidaten bleven vervolgens over.

Van Mosselveld ligt op pole position

Waar Eenhoorn op de baan lijkt te hopen, wordt Frank van Mosselveld gezien als de absolute topkandidaat. De komende weken moet echter duidelijk worden of hij serieus haalbaar is. FC Groningen staat op de derde positie in de Keuken Kampioen Divisie en doet daarmee nog altijd volop mee voor promotie naar de Eredivisie.

Zou Eenhoorn bij FC Groningen passen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
775+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie