Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Duidelijke Slot-boodschap voor Gravenberch’

Foto: ‘Duidelijke Slot-boodschap voor Gravenberch’

Voor Ryan Gravenberch is zijn periode bij Liverpool FC vooralsnog toch wat teleurstellend verlopen. De middenvelder kwam onder Jürgen Klopp niet veel aan spelen toe. Toch zal hij zeker niet verkocht gaan worden en wil de nieuwe coach Arne Slot het avontuur met de oud-Ajacied aangaan, zo verklapt Sander Westerveld.

Nieuwe kans voor Ryan Gravenberch bij Liverpool door komst Slot?

De oud-doelman van Liverpool vertelt aan Voetbal International: “Wat ik van mensen bij Liverpool begreep, is dat ze Gravenberch hebben gekocht op basis van het potentieel dat ze van hem hebben gezien in zijn Ajax-tijd. Ze waren ook heel positief over de manier waarop hij zich in die eerste weken de speelstijl en de werkwijze toe-eigende. En ze zijn bij Liverpool nog steeds heel tevreden over hem. Alleen: dat gaat dan over de potentie die hij heeft. Nu wordt het interessant om te zien of hij de volgende stap kan maken”, vervolgt Westerveld.

De voormalig international is zelf ook enthousiast over Gravenberch. “De keren dat Gravenberch speelde afgelopen seizoen, gebeurde er wel meteen wat in het veld. Szoboszlai is technisch en tactisch goed en heel snel, Mac Allister is een sterke stofzuiger die ballen afpakt en inlevert. Met Gravenberch in de ploeg zag je meteen de energie en het voetbal toenemen, ook als invaller wanneer een wedstrijd op slot zat. Bij hem zul je niet snel een tikkie terug zien. Hij draait zich om, begint te rennen en loopt zó vier man voorbij. Van dat soort middenvelders hebben ze er niet veel bij Liverpool.”

“Het mooie is dat hij straks met Arne Slot een trainer heeft die alle potentie uit een speler naar boven kan halen. Er zit veel méér in deze selectie dan ze afgelopen seizoen hebben laten zien. De dynamiek van Gravenberch past goed in het voetbal dat Slot graag speelt. In dat spel is ook de onderlinge afstemming heel belangrijk en Ryan kijkt altijd over de bal heen. Dus ik zie dat wel voor me. Het barst van de geweldige talenten in de selectie, daar kan Slot echt iets moois van maken. Inclusief een belangrijke rol voor Gravenberch”, aldus Westerveld tot slot.

Gravenberch wordt alsnog een doorslaand succes bij Liverpool

  • Ja
  • Nee
802+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie