Dit is waarom Feyenoord-transfer Luciano Rodríguez afketste

Foto: Dit is waarom Feyenoord-transfer Luciano Rodríguez afketste

Feyenoord had Luciano Rodríguez afgelopen transferperiode willen strikken als aanvallende aanwinst. De onderhandelingen leken al een in verregaande fase te zitten, maar een deal kwam er uiteindelijk niet. Tegenover Sport 890 geeft de Uruguayaan tekst en uitleg waarom de transfer niet van de grond kwam.

Financiële plaatje Feyenoord klopte niet helemaal voor Rodríguez

Rodríguez steekt tegenover het medium niet onder stoelen of banken dat het hem vooral om de financiële afwikkeling ging. “Het bod van Feyenoord was goed voor de club, maar niet voor mij. Ik wilde 20 procent van de transfer ontvangen, maar mijn zaakwaarnemer kreeg te horen dat Liverpool dat percentage niet aan de speler uitbetaalt.”

“Het is beleid van de club om dat bedrag te steken in de jeugdopleiding”, vervolgt de aanvaller, die dat naar eigen zeggen respecteert. “De voorzitter vertelde me dat toen ze de kans kregen om mij te kopen, hij mijn vorige zaakwaarnemer dit verteld heeft. Allebei hadden we destijds ook niet verwacht dat ik nu al de aanbiedingen zou krijgen die nu binnenkomen.”

Financieel aspect belangrijk voor Rodríguez

Volgens Rodríguez mankeerde er niks aan het contractvoorstel van Feyenoord, maar had hij graag ook een deel van de transfersom willen zien. “Ik kom uit een arme omgeving en ik probeer te zorgen dat het mijn familie aan niets ontbreekt. Daarom is het financiële aspect voor mij heel belangrijk. In dit geval werd er niet aan mij gedacht. We zullen zien wat er de komende maanden gebeurt.” Mogelijk klopt Feyenoord komende zomer nogmaals aan, dat de Uruguayaan nog altijd graag naar Rotterdam ziet komen.

Moet Feyenoord Rodríguez komende zomer alsnog halen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, veel te duur
347+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie