EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Derksen walgt van ‘Oranje-brombeer’

Foto: Derksen walgt van ‘Oranje-brombeer’

Johan Derksen heeft zich enorm gestoord aan de uitspraken van Ronald Koeman. De bondscoach van Oranje vertelde in aanloop naar de wedstrijd tegen Engeland dat de media wel wat meer respect mag hebben voor de Oranje-internationals en de trainersstaf.

Derksen levert harde kritiek op Oranje-bondscoach Koeman

“Ik vind het echt storend van Koeman dat hij nu weer de kaart ‘respect’ trekt, dat de spelers en hij met meer respect behandeld moeten worden”, trapt Derksen af aan tafel bij Vandaag Inside Oranje. Volgens Derksen is Koeman veranderd in zijn gedrag. “Koeman is Koeman niet meer. Dat is een hele saaie, introverte brombeer geworden die geen verrassende beslissingen neemt.”

René van der Gijp vindt dat Koeman best aangepakt mag worden. “Hij speelt als een drol, dan kunnen wij moeilijk zeggen dat hij lekker tikt. Bergwijn raakt helemaal geen knikker de eerste helft, echt helemaal niks. En ook onze vriend Simons, die heeft ook geen knikker geraakt. Dan moet je dat toch gewoon zeggen?”

Derksen vindt het ook nergens op slaan. “Dan valt altijd dat beladen woord ‘respect’, alsof we die kornuiten moeten aanbidden.” Verslaggever Noa Vahle stelt dat de uitspraak van Koeman echter was genuanceerd moet worden, maar Derksen kan zich er niet in vinden. “Als je op dit niveau speelt, dan word je iedere wedstrijd gerecenseerd. Dan krijg je een goede of een slechte recensie. Een slechte recensie is niet leuk, maar daar moeten artiesten mee leven en ook dit soort vedettes.”

Eens met Derksen?

  • Ja, Koeman en de Oranje-internationals mogen hard aangepakt worden
  • Nee, de kritiek op Koeman en de Oranje-internationals gaat inderdaad te ver
1064+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie