De Jong ziet ‘droomloting’ uitkomen: ‘Voor mij persoonlijk een schitterend affiche’

Foto: De Jong ziet ‘droomloting’ uitkomen: ‘Voor mij persoonlijk een schitterend affiche’

Maandagmiddag vond in het Zwitserse Nyon de loting plaats voor de tussenronde van de Europa League. In de kokers zaten ook de namen van de Nederlandse topclubs Ajax en PSV. De Amsterdammers werden gekoppeld aan Union Berlin, terwijl Sevilla uit de koker kwam rollen voor PSV. Voor PSV-spits Luuk de Jong een prachtige loting.

Op de clubsite van PSV spreekt de aanvaller van een schitterende loting. “Ik kijk ernaar uit om de mensen van de club weer te zien. Natuurlijk volg ik Sevilla nog. De club zit niet in de beste fase, maar dat zegt niets over de wedstrijden die we over een aantal maanden moeten spelen. Februari is nog ver weg. Het gaan voor mij in ieder geval twee bijzondere wedstrijden worden. Ik heb er erg veel zin in.”

Kansen voor PSV

Sevilla staat op een teleurstellende zeventiende plek in de Spaanse competitie. De Jong ziet dan ook kansen voor zijn ploeg. “Natuurlijk zijn we kansrijk. We hebben dit seizoen al meerdere topwedstrijden gewonnen. Tegen AS Monaco, Feyenoord, Arsenal en gisteren tegen Ajax kun je zien waartoe ons team in staat is. Het zal belangrijk worden om onszelf in Sevilla in een goede uitgangspositie te manoeuvreren voor de return in het Philips Stadion.”

Zie jij PSV ook van AZ winnen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat PSV doorgaat ten koste van Sevilla?

  • Ja, ze maken een goede kans
  • Nee, ik schat Sevilla hoger in
309+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie