Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Dávid Hancko naar Premier League?

Foto: Dávid Hancko naar Premier League?

Dat er in de zomer wat gaat veranderen bij Feyenoord lijkt wel vast te staan, met spelers als Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en natuurlijk Santiago Giménez die behoorlijk wat clubs achter zich aan hebben zitten. Ook Dávid Hancko lijkt een mooie transfer te kunnen maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Leicester City concreet voor Dávid Hancko’

Volgens The Daily Mail staat de Slowaak namelijk in de belangstelling van Leicester City, dat volgend seizoen ‘gewoon’ weer in de Premier League speelt. De kampioen van de Championship wil een selectie samenstellen die het niveau van de hoogste traptrede van het Engelse voetbal aankan en de komst van Hancko zou daarbij kunnen helpen.

Het bovengenoemde medium benadrukt dat ook Liverpool genoemd werd in verband met Hancko, maar dat The Reds de centrumverdediger (26 jaar oud) wat te oud vinden. Naar verluidt is de nieuwe werkgever van Arne Slot vooral geïnteresseerd in een samenwerking met Leny Yoro van Lille OSC (18 jaar oud, maar wel met een geschatte marktwaarde van liefst veertig miljoen euro).

Enzo Maresca

Bij Leicester City is vooral het eventuele aanblijven dan wel vertrekken van coach Enzo Maresca een heikel punt. De desbetreffende manager heeft een afkoopclausule van tien miljoen pond in zijn contract staan en zou in de belangstelling staan van Chelsea. Dat wordt echter ook weer gelinkt aan onder meer Kieran McKenna én Thomas Tuchel, die het al eerder voor het zeggen had op Stamford Bridge. Blijft Maresca aan in het King Power Stadium, dan wordt Hancko misschien wel zijn eerste aanwinst.

Mooie bestemming?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
370+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie