‘Conte keert terug naar Italië’

Foto: ‘Conte keert terug naar Italië’

Er komt mogelijk een wisseling van de wacht bij Internazionale. Het bestuur is niet geheel tevreden over de huidige trainer Simone Inzaghi, waardoor een oude bekende weer in beeld komt.

Inzaghi nam in de zomer van 2021 het stokje over van Antonio Conte. Binnen de club is men er niet zeker van dat de oud-spits dé trainer is voor de nabije toekomst. Vorig seizoen moest Inter het kampioenschap laten aan aartrivaal en stadsgenoot AC Milan. Ook in de huidige jaargang lijkt de landstitel er niet in te zitten: het gat met koploper Napoli is inmiddels opgelopen tot vijftien punten.

Terugkeer in de maak?

Daarnaast komt er wellicht een mooie kans voorbij. Zo loopt de verbintenis van Conte af bij Tottenham Hotspur, en is er nog altijd niet gepraat over een contractverlening. Volgens Calciomercato zou Conte maar wat graag terug willen keren naar Italië. Ook Engelse media onderstrepen dit. Inter ziet het als de perfecte gelegenheid om de succescoach, die in 2021 de titel won met Inter, terug te halen.

Destijds vertrok de excentrieke Conte doordat de leiding hem geen beloftes kon doen wat betreft inkomende transfers. Het lijkt zeker niet onmogelijk die plooien glad te strijken. Voor Stefan de Vrij zou dat een hereniging met Conte kunnen opleveren. Denzel Dumfries arriveerde net in Milaan toen de ervaren 53-jarige oefenmeester Giuseppe Meazza verliet.

Beste voor alle partijen?

  • Ja, mooie terugkeer
  • Nee, gaat vaak tegenvallen
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie