‘Cody Gakpo neemt grote transferbeslissing’

Foto: ‘Cody Gakpo neemt grote transferbeslissing’

Cody Gakpo heeft zich de afgelopen maanden (extra) in de kijker gespeeld bij Europese topclubs. Buitenlandse media rekenen op een snelle overstap, maar toch is er een reële kans dat de PSV-aanvaller het seizoen afmaakt in Eindhoven.

Voetbal International bericht: “Afgelopen zomer was de jacht op zijn handtekening al in volle gang, met name in Engeland. Manchester United en Arsenal aasden op hem, Leeds United en Southampton hadden de langste adem, maar uiteindelijk besloot Gakpo PSV trouw te blijven. De club waar hij al vanaf het jongste jeugdteam actief is.”

Zijn marktwaarde op Transfermarkt bedraagt 45 miljoen euro. “Leeds United bood enkele maanden geleden dertig miljoen, plus dertien miljoen aan bonussen. Het zijn bedragen waarvoor PSV inmiddels de telefoon niet eens zal opnemen. Zijn marktwaarde stijgt per WK-doelpunt en zal door de toenemende concurrentie onder belangstellende clubs nog verder toenemen”, zo weet VI.

Het medium besluit: “Dat Gakpo in 2023 gaat vertrekken uit Eindhoven is zonneklaar. De vraag is alleen nog wanneer precies en tegen welke prijs. De enige hoop die PSV op korte termijn kan koesteren, is dat hij niet tussentijds wil instappen bij een nieuwe club. De kans dat hij wacht tot komende zomer, zodat hij bij zijn volgende werkgever de hele seizoensvoorbereiding kan meedraaien, is reëel. Want Gakpo doet dingen weloverwogen en volgens een plan.”

Opent Gakpo de score tegen Argentinië?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Doet hij daar verstandig aan?

  • Ja
  • Nee
3044+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie