‘Circus Antony overtuigt nog niet in Premier League’

Foto: ‘Circus Antony overtuigt nog niet in Premier League’

Antony maakte aan het begin van dit seizoen voor honderd miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. De Braziliaanse vleugelspeler maakt in zijn eerste maanden nog niet de indruk die bij zo’n hoge transfersom hoort, vindt oud-international Stuart Pearce.

Pearce was bij talkSPORT niet heel positief over de prestaties van Antony. Naar eigen zeggen ergert hij zich dood aan de oud-Ajacied. “Antony heeft niet zijn stempel kunnen drukken. Hij gaf de bal veel te vaak weg.”

Volgens de Engelsman is Antony veel te veel bezig met de mensen om zich heen dan met zijn eigen spel. “Steeds als hij de bal krijgt, wijst hij naar zijn ploeggenoten en vertelt hij wat ze moeten doen.”

Antony

Er gaan al geruchten rond dat Antony niet goed naar zijn teamgenoten luistert.”Ik heb Erik ten Hag en Bruno Fernandes horen zeggen dat hij een betere speler zou zijn als hij goed luistert. Hij is op dit moment meer aan het praten dan aan het luisteren.”

Tegen Wolves was Antony’s vlakke optreden echter geen uitzondering. Ten Hag: “In de eerste helft liep niet alles zoals we hadden verwacht. Wolverhampton creëerde niet veel kansen, wij wel, maar je moet scherp zijn. Ik was niet blij in de pauze en heb de spelers verteld dat ze niet zouden winnen met deze houding. Ik zei dat ze er tien procent bij moeten doen.”

Antony kwam tot nu toe veertien keer in actie voor Manchester United. In die wedstrijden maakte de Braziliaanse mega-aanwinst drie doelpunten.

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 januari 2023 10:21.

Was Antony 100 miljoen euro waard?

  • Nee
  • Ja
350+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie