Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Chelsea informeert bij toptrainers’

Foto: ‘Chelsea informeert bij toptrainers’

Chelsea is dit seizoen koploper als het gaat om transferuitgaves. De sportieve prestaties zijn er nog steeds niet naar. Na een slechte seizoenstart werd Thomas Tuchel ontslagen en onder opvolger Graham Potter gaat het niet veel beter. Inmiddels worden er weer toptrainers gelinkt aan de trainersstoel op Stamford Bridge.

Volgens Daily Mail heeft Chelsea twee toptrainer lijntjes uitgelegd. Eerder werd het vertrouwen nog gegeven aan Graham Potter, die zijn transfer naar Chelsea dankte aan de vliegende start met Brighton.

In het donkerblauw gaat het voor de Engelse oud-middenvelder een heel stuk minder voor de wind. Sinds januari boekte Chelsea slechts één overwinning in elf wedstrijden. De Britse boulevardpers speculeert al langer over een ontslag. Daily Mail doet daar nog een schepje bovenop…

De Britse krant stelt dat Chelsea twee managers in gedachten heeft om Potter op te volgen. Luis Enrique, die weer beschikbaar is na een teleurstellend WK met Spanje, en oud-Real Madrid-trainer Zinedine Zidane zijn volgens de Engelse krant de belangrijkste kandidaten om Potter op te volger.

Een snelle switch valt volgens Daily Mail niet te verwachten: de twee toptrainers stonden ook op de lijst bij Brazilië en hoeven gezien hun reputaties niet te smeken om aanbiedingen. Chelsea zou daarnaast Potter nog één kans willen geven.

Als de wedstrijden tegen Leeds United en Borussia Dortmund niet gewonnen worden, kan het wel eens héél heet onder de voeten van Potter worden. Helemaal als de onderhandelingen met een mogelijke nieuwe hoofdcoach al plaatsvinden – of plaats gaan vinden – kan het snel einde verhaal zijn voor de Engelse trainer.

FC Groningen
NAC Breda
Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 18 juni 2024 19:57.

Voor wie zou jij gaan?

  • Potter
  • Luis Enrique
  • Zidane
202+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie