‘Chelsea en Internazionale willen basisspeler Bayern overnemen’

Foto: ‘Chelsea en Internazionale willen basisspeler Bayern overnemen’

De kans is aanwezig dat Benjamin Pavard aan het einde van het seizoen bij Bayern München vertrekt. Naar verluidt wil de voetballer een nieuwe uitdaging aangaan, waarbij Chelsea en Internazionale in de startblokken zouden staan om met hem te onderhandelen. Dat meldt Sky Sport Deutschland.

Chelsea en Internazionale willen toeslaan

De verdediger heeft een goede periode bij Bayern München achter de rug, waarmee hij zowel nationaal als internationaal succesvol was. De Fransman beschikt echter nog over een contract van ruim een jaar. Mocht Pavard ervoor kiezen om zijn verbintenis niet te verlengen, dan hangt komende zomer een verkoop in de lucht.

Beide partijen zouden vooralsnog niet met elkaar hebben gesproken, waardoor het voorlopig afwachten is hoe de situatie gaat lopen. Wanneer Pavard er echter voor kiest om de Duitse topclub te verlaten dan heeft zowel Chelsea als Internazionale het doel om toe te slaan. De clubs zouden hem namelijk allebei dolgraag aan de selectie willen toevoegen.

Razendsnelle ontwikkeling

Pavard doorliep de jeugdopleiding van LOSC Lille en sloot in 2015 definitief aan bij de hoofdmacht. In zijn eerste seizoen maakte hij dermate veel indruk dat hij een overstap naar VfB Stuttgart afdwong. Waar hij in 2016 voor 5 miljoen euro naar de Bundesliga vertrok, legde Bayern München drie jaar later maar liefst 35 miljoen euro neer.

Pakt Internazionale alsnog de landstitel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie