‘Brobbey vertrekt bij Ajax’

Foto: ‘Brobbey vertrekt bij Ajax’

Theo Janssen vraagt zich af waarom Ajax zich wil versterken met Wout Weghorst. De oud-middenvelder, met een verleden in Amsterdam, vraagt zich af wat de verhoudingen straks in de voorhoede moeten worden mocht Weghorst daadwerkelijk komen. Janssen verwacht namelijk niet dat Weghorst voor de bank komt en stelt dat Brobbey min of meer omstreden is.

Verbazing om Weghorst-transfer, Brobbey-vertrek in de maak?

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Kroatië en Albanië komt de mogelijke transfer van Weghorst naar Ajax ter sprake, die eerder op de dag door transferexpert Fabrizio Romano de wereld in is geslingerd op het sociale medium X. Ajax en Weghorst zouden volgens de transfergoeroe al in vergevorderde onderhandelingen zijn.

Janssen zegt er bij de NOS toch van op te kijken. “Wel verrassend. Ik bedoel: FC Twente was natuurlijk een hele tijd in de markt. Daar zag ik hem ook wel, eerlijk gezegd, het is toch zijn club waar hij heel graag nog een keer wilde voetballen.” De voetbalanalist vindt het ook opmerkelijk, omdat Ajax Brobbey al heeft. “Wat gaat daarmee gebeuren?”

Brobbey op weg naar Ajax-uitgang?

Het Vitesse-icoon verwacht niet dat het duo gaat samenspelen. “Maar misschien heeft de nieuwe trainer (Francesco Farioli, red.) andere gedachten, dat hij misschien met twee spitsen wil gaan spelen. Want anders is het wel raar dat je Weghorst erbij haalt. Nee, die haal je niet voor de bank.” Leonne Stentler, eveneens te gast, kan zich in de woorden van Janssen vinden. “Brobbey loopt er al rond, dan moet dit misschien betekenen dat hij weggaat. En dan nog: het Ajax-spel op de helft van de tegenstander, ik weet niet of dat de specialiteit van Weghorst is.”

Denk jij dat Brobbey vertrekt als Weghorst komt?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
7324+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie