Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Brian Priske en Feyenoord: nog één horde te nemen

Foto: Brian Priske en Feyenoord: nog één horde te nemen

Iedereen weet inmiddels wel dat Brian Priske de nieuwe coach van Feyenoord moet worden, maar wanneer kunnen we witte rook verwachten boven De Kuip. Snel, aldus het Algemeen Dagblad, want er is nog maar één horde te nemen.

Priske dicht bij Feyenoord, allerlaatste sta-in-de-weg: Sparta Praag

Een paar dagen geleden maakte SoccerNews.nl al melding van een mondeling akkoord, maar dat is nu ook daadwerkelijk geformaliseerd. Het bovengenoemde dagblad meldt: “Brian Priske is heel dicht bij een transfer naar Feyenoord. De Deense trainer is er persoonlijk helemaal uit met de Rotterdammers en staat te trappelen om de vacature van Arne Slot in te vullen.”

It’s not over until the fat lady sings‘, luidt een gevleugeld Amerikaans gezegde en die ‘fat lady’ is in dezen Sparta Praag. “De laatste stap is en blijft groen licht van Sparta Praag, de huidige werkgever van Priske waar de trainer nog een doorlopend contract heeft. Feyenoord voorziet geen onoverkomelijke problemen in de onderhandelingen met Sparta Praag, maar zal wel een afkoopsom moeten neerleggen voor de voormalig Deense international.”

Er wordt snel witte rook verwacht in Rotterdam-Zuid: “Als alles volgens plan verloopt tekent Priske komende week een meerjarige verbintenis bij Feyenoord en kan de Rotterdamse club samen met de nieuwe trainer op jacht naar versterkingen.”

Transferdeals

Feyenoord haalde er natuurlijk al twee binnen: Anis Hadj Moussa en Gijs Smal, maar die transfers werden door algemeen directeur Dennis te Kloese nog met Arne Slot besproken. Die ‘nam vervolgens de benen’ richting het Anfield Road van Liverpool. De verwachting is dat ook Priske zijn zegje mag doen over de staat van de selectie in De Kuip.

Verwacht jij een deal?

  • Ja, snel
  • Ik zie het nog misgaan
427+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie