Bosz weigert medewerking aan vertrek Vertessen

Foto: Bosz weigert medewerking aan vertrek Vertessen

Peter Bosz is niet van plan om zich zomaar te gaan neerleggen bij het vertrek van Yorbe Vertessen. Op de persconferentie geeft de oefenmeester aan dat hij wil dat de aanvaller dit seizoen blijft.

Duidelijke boodschap aan Vertessen

Vertessen probeert al een aantal seizoenen om een vaste plek te krijgen in het eerste team, maar slaagt daar nog niet in. Ook dit voetbaljaar zit hij veelal op de reservebank en moet hij het hebben van invalbeurten. Union Berlin zou intussen achter de schermen proberen om hem te halen en Vertessen is daar wel in geïnteresseerd. Bosz doet echter een beroep op hem.

“Ik snap dat jongens dit misschien willen en ook dat ze vinden dat ze moeten spelen. Aan de andere kant snap ik het niet, want we zijn met iets mooi bezig en ik kan me voorstellen dat je daar bij wil horen. Ik ben naar Yorbe toe duidelijk geweest en heb hem gezegd: ‘Je mag niet weg.’ Yorbe is al zeer waardevol geweest en ik weet zeker dat hij dat in de tweede helft van het seizoen ook weer zal zijn”, vertelt Bosz.

Bosz over Lang en Lozano

Zaterdagavond heeft de hoofdtrainer tegen Excelsior weer de beschikking over Noa Lang en Hirving Lozano. Beide spelers komen terug van een blessure en lijken in te kunnen vallen. Bosz wil beide spelers rustig brengen en dat zou vooral met Lang een uitdaging zijn. De buitenspeler wil namelijk dolgraag weer op het veld staan.

“Bij Noa heb je teugels nodig om hem in bedwang te houden, maar hij snapt dat deze blessure voor hem en ons overmacht was. Hij heeft er dit seizoen al een aantal keren last van gekregen, maar dat ligt nu echt achter hem. Dat voel ik. Noa heeft weer veel vertrouwen in zijn bovenbeen. Het zit nu echt goed.”

Wat is het beste voor Vertessen?

  • Bij PSV blijven
  • Vertrekken
225+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie