Bosz biecht gesprek met toptalent van PSV op

Foto: Bosz biecht gesprek met toptalent van PSV op

Peter Bosz is opgelucht dat Isaac Babadi zijn contract bij PSV heeft verlengd. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles ging hij in op het nieuws.

Enthousiasme over contractverlenging Babadi bij PSV

Aankomende zomer zou de verbintenis met Babadi aflopen. Waar de Eindhovenaren achter de schermen hard hun best deden om hem over te halen om zijn contract te verlengen, probeerden andere clubs hem over te halen om transfervrij over te komen. Onlangs maakte Babadi echter bekend dat hij gewoon in Noord-Brabant blijft spelen.

“Daar ben ik heel blij mee”, stelt Bosz tegenover de aanwezige pers. “Ik had natuurlijk al aangegeven dat ik het een groot talent vond. En ik heb aan die jongen zélf ook gemerkt dat hij met een last rondliep. Ik merk nu, in de korte tijd dat bekend is dat hij heeft bijgetekend, hoe opgelucht hij is. Hij lacht en beweegt zich weer vrij rond in de kleedkamer. En dat is heerlijk.”

Bosz erkent dat hij met Babadi heeft gepraat. “Hij is op een gegeven moment naar mij toegekomen om over de situatie te praten. En dat heb ik toen gedaan. Ik heb hem toen verteld hoe ik er tegenaan keek. Maar hij vertelde me al voor het gesprek dat hij op korte termijn een beslissing zou nemen. Dus ik denk niet dat dat geholpen zal hebben.”

Vertrouwen Bosz in kwaliteiten Babadi

De hoofdtrainer maakte dit voetbaljaar in de Eredivisie al 13 keer gebruik van Babadi. Daarnaast speelde hij eenmaal in de poulefase van de Champions League. Verder zit hij voornamelijk op de reservebank en doet hij mee met Jong PSV. Bosz maakte eerder al meermaals duidelijk dat hij veel toekomst in de middenvelder ziet.

Heeft Babadi de juiste keuze gemaakt?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
655+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie