‘Bliksemtransfer Danjuma: 50 miljoen euro’

Foto: ‘Bliksemtransfer Danjuma: 50 miljoen euro’

Arnaut Danjuma Groeneveld transfereerde in de afgelopen zomer voor maximaal 23,5 miljoen euro van AFC Bournemouth naar Villarreal, maar doet het daar zó goed dat de Europese top zich met hem gaat bemoeien. Er lonkt al weer een nieuwe stap voor de buitenspeler.

Inzetten op de wedstrijden van Villarreal? Dat kan bij bet365! Krijg €100 bonus!

Gisteren was Danjuma alweer belangrijk voor El Submarino Amarillo. In de Primera División leek Villarreal namelijk van Cádiz te gaan verliezen, maar diep in de extra tijd bezorgde onze landgenoot zijn werkgever een punt door de 3-3 te scoren.

De Oranje-international, die onlangs scoorde tegen Gibraltar (6-0), wordt met de week populairder op de transfermarkt en volgens de Engelse media is vooral Liverpool concreet geïnteresseerd in een samenwerking. De Reds zouden echter liefst vijftig miljoen euro moeten aftikken voor hun doelwit, die in een paar maanden tijd twee keer zo duur is geworden.

Op De Herdgang al fantastisch

De opmars van Danjuma verbaast Pascal Jansen helemaal niets. De huidige eindverantwoordelijke bij AZ werkte in de jeugd van PSV samen met de aanvaller en liet een tijdje geleden aan De Telegraaf weten: “Arnaut had altijd al zijn snelheid, bewegelijkheid en creativiteit, maar dat heeft hij de laatste jaren ook omgezet in effectiviteit. Hij heeft op het hoogste niveau aangetoond doelpunten te kunnen maken. Aan die effectiviteit ontbrak het nog wel bij PSV in de jeugd, maar nu heeft hij het vermogen om wedstrijden open te breken.”

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Kan hij de Europese top aan?

  • Ja
  • Nee
1785+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie