Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Bizarre Ajax-transfer na EK’

Foto: ‘Bizarre Ajax-transfer na EK’

Ajax gaat in de aankomende zomer afscheid nemen van wat ‘miskopen’, al hebben die niet allemaal een eerlijke kans gekregen in de Johan Cruijff ArenA. Dat geldt bijvoorbeeld voor Georges Mikautadze, die in de winterstop al weer onverrichter zake richting FC Metz werd gestuurd. Daar is hij alleen maar meer waard geworden.

‘Ajax maakt winst op Georges Mikautadze’

Het regent de laatste dagen transfergeruchtjes over de Georgiër, die overigens met zijn land naar het aankomende Europees kampioenschap in Duitsland gaat en daar zijn transferwaarde natuurlijk verder op kan vijzelen. De Franse media, Foot01 bijvoorbeeld, hebben het nu al over ‘méér dan twintig miljoen euro’.

En dat zou betekenen dat Ajax winst kan maken op Mikautadze, die een klein jaartje geleden voor ongeveer zestien miljoen euro overgenomen werd van Metz. Overigens zouden twee Ligue 1-clubs concreet zijn voor de spits: AS Monaco én Olympique Marseille, geen kleine jongens in de Franse competitie. Volgens journalist Mohamed Bezzouaoui heeft de Georgiër nog geen keuze gemaakt: “Zijn vader en zijn agent hebben met Monaco gesproken, maar ook met Marseille. Alleen heeft hij nog geen concrete voorstellen binnengekregen.”

“Ik werd gek”

Een paar weken geleden vertelde Mikautadze over zijn periode in de Johan Cruijff ArenA: “‘Ik heb meer dan twee maanden in een hotel doorgebracht. Ik zat alleen op die kamer, ik werd gek. Maar de club hielp me niet veel met het zoeken naar een appartement. Ik heb op eigen houtje een Airbnb gehuurd, waar mijn gezin meer dan een maand met me heeft gewoond.”

Gek?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
2168+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie