Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Bayern München en Kompany akkoord over samenwerking’

Foto: ‘Bayern München en Kompany akkoord over samenwerking’

Vincent Kompany staat op de nominatie om de nieuwe trainer van Bayern München te worden. Vanuit zowel Duitsland als Engeland schrijft de media dat er een persoonlijk akkoord is met de Belgische manager van Burnley.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vincent Kompany lijkt hard op weg de nieuwe trainer van Bayern München te worden

Bayern en Burnley zijn momenteel in onderhandeling over de move van Kompany. Dat schrijft zowel The Guardian als BILD. Laatstgenoemde medium is al behoorlijk zeker dat onze zuiderbuur daadwerkelijk de opvolger wordt van Thomas Tuchel. Zij denken dat Kompany al aan het einde van de week binnen is voor Bayern. Het persoonlijk akkoord tussen trainer en club is er naar verluidt inmiddels al. Nu is het aan de Premier League- en Bundesliga-club om er uit te komen.

De zoektocht van Bayern naar een nieuwe hoofdtrainer verliep uiterst stroef. Eerder lieten Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Oliver Glasner en Ralf Rangnick blijken niet geïnteresseerd te zijn. Recent werd voormalig PSV-trainer Roger Schmidt ook nog gelinkt aan Der Rekordmeister. Ook gesprekken met Thomas Tuchel om de samenwerking alsnog te verlengen liepen op niets uit.

Degradatie uit Premier League

Nu lijkt het dus Kompany te worden. Hij vierde bij Burnley vorig jaar een groot succes door te promoveren naar de Premier Leaugue, maar kon de ploeg niet op het hoogste niveau houden. Hij kwam in 2022 over van Anderlecht, waar de Belg na een rol als spelers-coach vervolgens definitief de trainer werd.

Vind je Kompany geschikt voor Bayern?

  • Jawel hoor
  • Nope…
216+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie