‘Liverpool-exit dreigt voor Gakpo’

Foto: ‘Liverpool-exit dreigt voor Gakpo’

Jamie Carragher is bepaald niet onder de indruk van de kwaliteiten van de aanvallers van Liverpool. De voormalig voetballer is in de podcast van Gary Neville onder meer kritisch op Cody Gakpo.

Hevige kritiek op Gakpo en Díaz

Liverpool kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Arsenal. De ploeg van Jürgen Klopp blijft daarmee op de tweede plaats in de Premier League staan, met een punt achterstand op de Londenaren. Hoewel Liverpool nog altijd kans maakt op de landstitel, vindt Carragher de kwaliteiten niet denderend.

Vooral de voorste linie kan hem niet bekoren. Zo is hij van mening dat Gakpo nog te weinig laat zien. De Nederlander speelt bijna een jaar voor de Engelse grootmacht en kwam dit seizoen tot 8 basisplaatsen en 8 invalbeurten in de Premier League, waarin hij goed was voor slechts 2 doelpunten. Dat is volgens Carragher te weinig.

“Hij is hier nu al bijna twaalf maanden. Hij heeft flitsen laten zien, maar het is nog lang niet goed genoeg”, zo luidt zijn conclusie dan ook. Ook Luis Díaz moet het ontgelden. “Hij lijkt een schaduw van zichzelf na zijn knieblessure. Ik heb echt het gevoel dat hij een goede tweede seizoenshelft moet spelen, want anders gaat Liverpool komende zomer de markt op voor een nieuwe linksbuiten.”

Enthousiasme over Núñez bij Liverpool

Het maakt het voor Carragher alleen maar onbegrijpelijker dat Darwin Núñez niet altijd in het basisteam staat. De centrumspits zou volgens hem voor gevaar kunnen zorgen. “Ik weet dat hij qua doelpunten niet echt in vorm is, maar hij zou eigenlijk de eerste moeten zijn die je opstelt. Hij creëert veel paniek bij de tegenstander en heeft veel dreiging.”

Heeft Carragher gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
7462+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie