Antony reageert op criticasters: “Nooit een berichtje van hen gehad”

Foto: Antony reageert op criticasters: “Nooit een berichtje van hen gehad”

Antony krijgt dit seizoen de nodige kritiek te verduren voor zijn spel bij Manchester United. De Braziliaan heeft nu echter van zich af gebeten en haalt in gesprek met het supporterskanaal The United Stand flink uit naar voormalig United-spelers, die nu als analist werken voor diverse tv-zenders.

Veel kritiek op Antony

De buitenspeler werd vorig seizoen nog voor bijna honderd miljoen euro overgenomen van Ajax, maar kent na een goed eerste seizoen nu een veel lastiger tweede jaar. Dit seizoen wist de Braziliaan nog niet te scoren en was hij nog betrokken bij een strafrechtelijk onderzoek wegens vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin.

Tegenover The United Stand heeft Antony zich kritisch uitgelaten over onder meer voormalig United-spelers Gary Neville, Paul Scholes en Rio Ferdinand, die als voetbalanalisten de nodige kritiek hebben geleverd. Zij beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waar ik beter van word.” De aanvaller vertelt dat hij wat meer steun had verwacht van de oud-clubiconen. “Ik heb nooit een berichtje van hen gehad hoe ik me voel, zeker nu ik door een turbulente periode ga.” Ook de kritiek op socal media is de vleugelspeler niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik zou wel willen weten hoe deze mensen dat in mijn plaats zouden ervaren.”

Instabiel United

Antony beseft wel dat het nog niet altijd even lekker loopt, maar stelt dat hij wel hard aan het werk is om terug in vorm te komen. “Dit seizoen gaat het niet zo goed als we zouden willen. We zijn niet stabiel. Maar we zijn veel spelers kwijt door blessures. Fundamentele schaakstukken van Erik ten Hag. Als zij terugkeren, zullen de resultaten ook verbeteren.”

Is Antony een miskoop geweest van United?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie