Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Antony gaat in op toekomst bij Manchester United

Foto: Antony gaat in op toekomst bij Manchester United

Antony zag ook zijn tweede seizoen bij Manchester United niet lopen zoals hij wilde. Op Instagram geeft de aanvaller echter aan nog altijd vertrouwen te hebben in een goede afloop.

Tegenvallende Antony bij Manchester United

De Braziliaan kwam in de zomer van 2022 voor bijna 100 miljoen euro over van Ajax. Waar de verwachtingen hooggespannen waren, lukte het hem nog geen moment om uit te blinken. Ook dit voetbaljaar kreeg hij het niet voor elkaar om het publiek op de banken te krijgen.

Vertrouwen in een goede afloop

Erik ten Hag maakte in 29 competitiewedstrijden gebruik van hem, waarbij ongeveer de helft als invaller. In die duels kwam Antony niet verder dan een doelpunt en assist. Zijn prestaties leveren hem veel kritiek op van analisten en supporters, maar de creatieveling houdt vertrouwen in de toekomst.

“Ik voel me na alles wat ik heb meegemaakt, veel sterker en ben klaar voor de uitdagingen die voor me liggen”, zo schrijft Antony. “Voetbal heeft me alles gegeven wat ik heb. Dankzij het voetbal heb ik mijn gezin kunnen helpen, mijn leven kunnen veranderen en een reeks aan mogelijkheden weten te benutten.”

“Na verloop van tijd zullen deze ervaringen mij de tools geven om mijn grootste doelen te bereiken, namelijk succes. En om mijn verhaal op te bouwen in een wereld die net zo uitdagend is als die waarin we leven. Ik dank God, mijn familie, onze fans, mijn collega’s en de hele staf van Manchester United.”

Gaat Antony nog slagen in Manchester?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik verwacht het niet
1022+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie