‘Anton Gaaei maakt bliksemtransfer’

Foto: ‘Anton Gaaei maakt bliksemtransfer’

Anton Gaaei transfereerde in de afgelopen zomer van Viborg FF naar Ajax, maar ‘is nu wel klaar bij de Amsterdammers’, aldus legio analisten. Mogelijk biedt een transfer naar een andere Eredivisie-club uitkomst. Maar waar zit men op de Deense vleugelverdediger te wachten?

‘Bliksemvertrek Anton Gaaei aanstaande’

Volgens Kenneth Perez ligt de toekomst van Gaaei bij een club als Go Ahead Eagles, ‘of iets in die trant’. “Volgend seizoen wordt hij waarschijnlijk verhuurd aan Go Ahead, of iets in die trant”, zegt de landgenoot van de Ajacied dus bij ESPN.

“De tijd is voorbij waar een Rasmus Kristensen zomaar even naar een goede club in Oostenrijk kon gaan en nu best hoog speelt, bij AS Roma. Ajax speelt geen Champions League, misschien wordt Gaaei weer terug verhuurd naar Denemarken, dat kan.” Maar één ding is volgens de oud-voetballer zeker: “Hij wordt geen speler van Ajax in de toekomst.”

Bij Studio Voetbal laat Rafael van der Vaart eenzelfde soort geluid horen: “Gaaei… Kijk, ik heb in Denemarken gevoetbald, gewoond, geleefd en heel veel voetbal gekeken. Maar als je deze speler haalt… Hij kan het niveau gewoon niet aan. Ik vind het ook gewoon kunnen dat hij gewisseld wordt. Donderdag schaamde ik me ook voor Ajax tegen FK Bodø/Glimt trouwens.”

“Na zeven minuten al”

SoccerNews-huisanalist Aad de Mos had nóg rigoureuzer opgetreden dan John van ‘t Schip, zegt hij bij De Telegraaf: “Ik had hem ook opgesteld, omdat hij tegen Bodø/Glimt goed inviel en gewend is aan een vijfmansdefensie. Helaas bleek opnieuw dat hij de druk niet aan kan. John had hem na zeven minuten al kunnen wisselen, want je kunt wachten, maar daar schieten het elftal én Gaaei niets mee op.”

Wordt hij óóit goed genoeg?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
6922+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie