Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Andy van der Meijde en Melisa nemen rigoureus besluit

Foto: Andy van der Meijde en Melisa nemen rigoureus besluit

Andy van der Meijde en zijn partner Melisa Schaufeli hebben hun enorme villa in het Gelderse Beemte Broekland te koop gezet. Dat meldt de website Bekende Buren. De vraagprijs bedraagt maar liefst 2.385.000 euro.

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zetten miljoenenvilla te koop

In 2019 ging de oud-voetballer van onder meer Ajax, PSV en Intern Milan met zijn vriendin Melisa, voormalig Playmate, in Gelderland wonen. Ze betaalden ongeveer 850.000 euro voor de villa, die nu dus met een slordige 1,6 miljoen euro doorverkocht moet gaan worden.

“De koper krijgt een prachtig luxe landhuis met een lommerrijke oprijlaan. De woonoppervlakte bedraagt 378 vierkante meter en in totaal zijn er acht kamers, waaronder zeven slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen”, schrijft Bekende Buren. “De half open hoek opgestelde keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op het terrein, van maar liefst 13.282 vierkante meter, bevindt zich ook nog een bijgebouw met twee woonkamers, een keuken en een bar/café. De bijgebouwen hebben een totale woonoppervlakte van 257 vierkante meter. Buiten dit alles is er ook nog een stallencomplex met vijf paardenboxen.”

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli zijn gescheiden

In 2015 zijn Andy en Melisa nog gescheiden. Niet omdat de liefde bekoeld was, maar puur vanwege financiële redenen. Hoe dat allemaal zat, lees je hier.

Foto: Bekende Buren.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is deze villa dit bedrag waard?

  • Ja
  • Nee
1939+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie