Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Amrabat ziet toekomst bij Manchester United: “Blijven is een optie”

Foto: Amrabat ziet toekomst bij Manchester United: “Blijven is een optie”

Sofyan Amrabat sluit niet uit dat hij ook volgend voetbaljaar voor Manchester United uitkomt. Beide partijen gaan de komende periode met elkaar in gesprek, zo vertelt hij aan Ziggo Sport.

Contractsituatie Amrabat bij Manchester United

Afgelopen zomer waren er meerdere clubs die hem wilden hebben. Na een gesprek met Erik ten Hag besloot hij naar Manchester United te verkassen. Hij speelde echter minder dan waarop hij vooraf hoopte. Zo kwam hij 21 keer in de Premier League in actie, waarvan tienmaal als invaller.

De huurspeler hoopt stiekem op een langer verblijf in Manchester. “We gaan praten, blijven is een optie. Het is niet altijd makkelijk geweest. Maar ik ben rustig gebleven en heb altijd keihard getraind. Voor het team heb ik ook op een andere positie gespeeld. Geduld wordt beloond, zeggen ze dan”, aldus Amrabat.

FA Cup-winst tegen Manchester City

Zaterdagmiddag had hij een belangrijke rol in het binnenhalen van de FA Cup. Manchester United stond in de eindstrijd tegenover stadsgenoot Manchester City en won het duel met 2-1. Amrabat kreeg na de wedstrijd volop complimenten van de analisten, wat hem een goed gevoel gaf.

“We waren de underdog. Manchester City laat al jaren zien hoe goed het is. Daarom is dit een heel grote prestatie. Een compliment aan de trainer. Wat hij zei, kwam precies uit. We moesten het veld compact houden en de ruimtes klein. Zo konden we vanuit de omschakeling iets doen.”

Wat kan Amrabat het beste doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie