‘Ajax-verrassing in Champions League’

Foto: ‘Ajax-verrassing in Champions League’

Ajax verloor voor eigen publiek met maar liefst 1-6 van Napoli en vanavond staat de terugwedstrijd op het programma in het Stadio Diego Armando Maradona. Wordt het een nieuwe walk-over in Napels? Aad de Mos denkt van niet.

In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl zegt hij namelijk: “Ajax is meestal op zijn sterkst als ze getergd zijn. Dat is in het verleden altijd zo geweest. Ze hadden een tikkie op de neus nodig, ook de supporters, want de arrogantie zal er nu volledig af zijn. En elk resultaat zal beter zijn dan het eerdere resultaat, al is dat niet zo moeilijk met het oog op die 1-6. Maar iedereen zal wel zien dat het anders gaat bij Ajax. Dat gaat geen twee keer gebeuren.”

De Mos vervolgt: “Ook Napoli kan zich natuurlijk een keer verkijken op zo’n situatie. Die komen ook een keer aan de beurt, dat is nou eenmaal de voetballerij. Vandaag is het hosanna en morgen is het niks. En ook Spalletti en Napoli lopen een keer tegen die zonde aan. Dat ze te arrogant zijn en de boel overschatten.”

TIP: Verdien 4.60 keer je inleg bij een gelijkspel!

Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken!

Verwacht jij een resultaat?

  • Ik wel
  • Ik niet
112+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie