Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax-terugkeer voor Christian Eriksen’

Foto: ‘Ajax-terugkeer voor Christian Eriksen’

Christian Eriksen keert deze zomer mogelijk terug bij Ajax. The Sun schrijft dat de komst van de 32-jarige Deen zelfs in de maak is. Er is bij Manchester United echter een grote factor die een rol kan gaan spelen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Christian Eriksen (Manchester United) krijgt naar verluidt deze zomer de kans om terug te keren bij Ajax

De boulevardkrant krant stelt dat Eriksen deze zomer de kans krijgt om terug te keren naar Ajax. De Scandinaviër verdient naar verluidt 175.000 euro per week. een bedrag dat Ajax bij lange na niet op zal kunnen hoesten. In Manchester wil de directeur onder het nieuwe bewind de bezem door de selectie halen. De club zou in hem een overbodige speler zien.

United is bereid om Eriksen zonder transfersom te laten vertrekken, maar is niet bereid om zijn nog één jaar doorlopende verbintenis uit te betalen. Daar zal men een oplossing voor moeten vinden. De middenvelder verdient liefst 175.000 euro per week. The Sun beweer dat slechts één man Eriksen op Old Trafford kan houden: zijn oude manager Mauricio Pochettino. De Argentijn is één van de kandidaten om Erik ten Hag op te volgen, mocht de Nederlander worden ontslagen. Hij werkte bij Tottenham Hotspur succesvol met Eriksen samen en ziet een hereniging wel zitten.

The Red Devils pikten Eriksen in 2022 op bij Brentford, waar hij zijn carrière nieuw leven had ingeblazen na zijn hartstilstand tijdens het EK in 2021. Eriksen was in eerste instatie een belangrijke pion onder Ten Hag, maar dit seizoen belandde hij op de bank. Mede door blessures kwam hij niet verder dan 28 officiële duels, waarvan veertien als basisspeler. De Deen vond één keer het net en gaf drie assists.

Moet Ajax hier vol voor gaan?

  • 100%
  • Nee, vind ik niet
1071+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie