Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax neemt afscheid van Berghuis’

Foto: ‘Ajax neemt afscheid van Berghuis’

De kans is volgens diverse Turkse media groot dat Steven Berghuis deze zomer bij Ajax vertrekt. Achter de schermen werkt Besiktas namelijk aan zijn komst.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vertrek Berghuis naar Besiktas

De interesse komt niet uit de lucht vallen. Waar de Turken hem in een eerder stadium al eens probeerden te halen, heeft de komst van Giovanni van Bronckhorst alles alleen maar waarschijnlijker gemaakt. Beide mannen kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Feyenoord en hebben een goede band met elkaar.

Naar verluidt heeft Berghuis intussen een persoonlijk akkoord bereikt. Ajax en Besiktas voeren momenteel gesprekken om het eens te worden over een transfersom. Aangezien Berghuis nog een contract heeft van een jaar, en niet in de selectie van het Nederlands elftal zit, lijkt een deal aanstaande te zijn.

Kansen voor Ajax om te investeren

Het vertrek van de 32-jarige vleugelaanvaller betekent dat Ajax kwaliteiten inlevert, maar eveneens ruimte krijgt in de salarishuishouding. Berghuis was een van de topverdieners van de vereniging en zou zo’n 4 miljoen euro per jaar opstrijken. Dat geld kan technisch directeur Alex Kroes nu in een ander investeren.

Voor de Amsterdammers begint de tijd te dringen. Aan het einde van volgende maand staan namelijk al cruciale wedstrijden op het programma, in de voorronde van de Europa League. Het valt daarbij niet uit te sluiten dat er meer spelers, waaronder Steven Bergwijn, afscheid zullen nemen.

Wat kan Berghuis het beste doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
2929+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie