Ajax-chaos doet Tadic pijn: “Gaat hem ontzettend aan het hart”

Foto: Ajax-chaos doet Tadic pijn: “Gaat hem ontzettend aan het hart”

Dusan Tadic trok afgelopen zomer bij Ajax de deur achter zich dicht. De Serviër, die nu speelt voor Fenerbahçe, volgt echter nog altijd alle ontwikkelingen rondom de club. Dat meldt Voetbal International-journalist Freek Jansen, die recentelijk nog sprak met Tadic. Volgens Jansen gaat de huidige pijnlijke situatie bij Ajax de aanvaller aan het hart.

Tadic treurt om huidige Ajax-situatie

In de Pak Schaal Podcast vertelt Jansen in de afgelopen dagen contact te hebben gehad met Tadic. “Wij hebben nog vrij regelmatig contact en hij volgt het nog allemaal. Het gaat hem ontzettend aan het hart en ik heb wel met meer oud-Ajacieden de afgelopen dagen contact gehad.”

Volgens Jansen lijken ze momenteel uit alle hoeken en gaten te komen. “Het doet Tadic ontzettend veel pijn wat er nu allemaal aan de hand is en ook hoe hij bij Ajax weg is gegaan natuurlijk.” Volgens de voetbaljournalist is de linkspoot afgelopen seizoen ook veel te hard aangepakt. “Vorig jaar moest hij er natuurlijk ook al flink trekken he. Dat is ook vrij onder de radar gebleven. Iedereen kraakte hem af vanwege zijn prestaties op het veld, maar als je ziet hoe belangrijk hij was in de kleedkamer en op het trainingsveld.”

Dat Tadic de huidige situatie bij Ajax niet hoeft mee te maken is volgens Jansen wel prettig voor de Servisch international. “Voor hem heb ik wel een goed gevoel dat hij het niet hoeft mee te maken wat er nu allemaal hier aan de hand is.”

Had Ajax Tadic niet moeten laten gaan?

  • Ja, hadden hem moeten houden
  • Nee, prima dat hij vertrokken is
410+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie