’40 miljoen-transfer voor Feyenoord’

Foto: ’40 miljoen-transfer voor Feyenoord’

Feyenoord bleek zondag opnieuw grote moeite te hebben met het benutten van de kansen. Daardoor wonnen de Rotterdammers moeizaam van Vitesse. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is de landskampioen te afhankelijk Santiago Giménez en stelt dat men moet overwegen om nog een extra aanvaller te halen.

Feyenoord afhankelijk van Giménez

Bij een video-item van Voetbal International vertelt Krabbendam dat Feyenoord een probleem heeft als de Mexicaanse spits niet in vorm is, die ook tegen Vitesse een aantal kansen om zeep hielp. “Twee of drie grote kansen. Dat kan een keer gebeuren, maar hij is wel de enige die voor doelpunten zorgt bij Feyenoord. Nu ben je afhankelijk van een van richting veranderd afstandsschot en een intikkertje dat toevallig goed valt. Dan heb je echt fortuin nodig om tot kansen en goals te komen.”

“Giménez is je topscorer, die moet die kansen gewoon afmaken”, vervolgt de clubwatcher. “Als hij deze ballen afmaakt, kan hij nog een tijdje mee blijven doen in die topscorersrace met Pavlidis en De Jong. Nu lukt het niet en zie je maar weer eens hoe ernstig Feyenoord afhankelijk is van z’n spits. Als je tweede spits dan bij de Azië Cup zit, dan heb je wel een probleem als je die kansen niet afmaakt.”

Slot aast op aanvallende versterking

Volgens Krabbendam had Slot graag nog een aanvallende versterking verwelkomt. “Als je met zo’n aankoop plek twee kan veiligstellen – wat recht geeft op directe deelname aan de Champions League en 40+ miljoen euro – dan moet je dat altijd doen. Maar het lukt ze maar niet om een speler binnen te halen. Straks heeft het ook geen zin meer, want als het zo doorgaat, staan Minteh en Ueda zo weer voor je neus. Maar het had wel gekund.”

Moet Feyenoord nog een aanvaller halen?

  • Ja
  • Nee
5986+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie