GGPoker
94/100

GGPoker Review (juli 2024)

Bekend in de wereld van poker? Dan ben je misschien al wel bekend met GGPoker. Als toonaangevend online pokerplatform biedt GGPoker een breed scala aan mogelijkheden en functies die zowel beginnende spelers als doorgewinterde professionals. GGPoker onderscheidt zich door de diversiteit aan pokerspellen die worden aangeboden, variërend van klassieke varianten tot innovatieve spelvormen.

Deze geavanceerde technologische functies, waaronder “All-In or Fold” en “Smart HUD,” tillen jouw pokerervaring naar een hoger niveau en bieden spelers een unieke en opwindende speelomgeving.

Websiteggpoker.nl
Onze waardering9.4/10
VergunningNederlandse Kansspelautoriteit
UitbetalingstijdGemiddeld 1-2 werkdagen
Min. uitbetaling€10,00
Min. inzet€0,10
Min. storting€10,00
Betaalmethodes (o.a.) TrustlyiDEALmastercard-logo visa-logo
Helpdesk24/7 bereikbaar (telefoon, e-mail)
Opgericht2017

Geschiedenis GGPoker

In april 2017 werd GGPoker gelanceerd in Nederland, en sindsdien heeft het platform een opmerkelijke indruk achtergelaten op de wereld van online poker. Ontworpen door een ervaren team van pokerspelers met een scherpe focus op plezier, stelt GGPoker zichzelf voor als de plek waar poker opnieuw tot leven komt. Wat GGPoker onderscheidt, is niet alleen het uitgebreide scala aan pokerspellen, maar ook de unieke softwarefuncties die exclusief voor dit platform zijn. De aandacht voor detail in het creëren van een actierijke spelomgeving is merkbaar, vooral voor spelers met een drukke levensstijl op zoek naar een levendige pokerervaring.

Sinds de lancering in 2017, hebben prominente spelers in de pokerwereld zich aan GGPoker verbonden. Zo was Daniel Negreanu aan het einde van 2019 een grote naam die als eerste de overstap maakte. Daarna volgden Fedor Holz in mei 2020, Bertrand Grospellier in april 2020, Jason Koon in okotber 2021 en Ali Nejad en Jeff Gross in juni 2022. Tussendoor bleef GGPoker zich uitbreiden met nieuwe pokerspellen.

Gebruiksvriendelijkheid

GGPoker onderscheidt zich opmerkelijk door zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, die een naadloze en plezierige gebruikerservaring biedt. De navigatie door de verschillende secties van de website is moeiteloos, waardoor spelers zich met gemak door het uitgebreide aanbod kunnen bewegen.

De overzichtelijke lay-out van GGPoker draagt bij aan een aangename gebruikerservaring. Belangrijke secties, zoals toernooien, cash games, en promoties, zijn strategisch geplaatst, waardoor je als speler snel kundt schakelen tussen verschillende spelopties zonder verstrikt te raken in onnodige complexiteit. Deze doordachte ordening komt zowel nieuwkomers als doorgewinterde spelers ten goede.

Voor nieuwkomers op het platform is er een duidelijke en begrijpelijke introductie, waardoor de initiële navigatie nog soepeler verloopt. De heldere instructies begeleiden gebruikers bij het aanmaken van een account, het verkennen van de beschikbare spellen, en het begrijpen van essentiële functies, wat het instapproces voor nieuwe spelers vereenvoudigt.

Voor doorgewinterde spelers biedt GGPoker geavanceerde functionaliteiten, zoals aanpasbare instellingen en specifieke filters voor het vinden van high-stakes toernooien. Deze mogelijkheden benadrukken de veelzijdigheid van het platform en laten zien dat GGPoker niet alleen gericht is op beginners, maar ook rekening houdt met de wensen van ervaren pokerspelers.

€100 gratis speeltegoed OF 100% tot €250
T&C 24+. Alleen nieuwe spelers. De minimale storting is €10. Als de speler wil profiteren van de Ticket bonus, is de minimaal vereiste storting €20. Gratis tickets die via deze actie worden uitgegeven, zijn 24 uur geldig. Wanneer een speler kiest voor de 100% stortingsbonus, tellen zijn eerste stortingen (tot €250) mee voor de 100% bonus. Spelers hebben 90 dagen vanaf het moment van ontvangst om hun bonussaldo vrij te spelen. Bonussaldo dat niet wordt aangezuiverd, vervalt. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van de site, die te vinden zijn in de spelclient. De standaardregels zijn van toepassing. Speel verantwoordelijk. Volledige voorwaarden

Accountbeheer

Op GGPoker ervaar je een gestroomlijnd accountbeheer. Je hebt directe toegang tot essentiële informatie, zoals stortings- en opnamemogelijkheden, bonussen en toernooi-inschrijvingen. Het is simpel en overzichtelijk.

Stortingen en opnames zijn een fluitje van een cent, met duidelijke details over beschikbare betaalopties en bijbehorende kosten. Bonussen zijn makkelijk te vinden, waardoor je geen enkele kans op extra beloningen mist. Toernooien bijwonen? Een kwestie van een paar klikken, met heldere registratiegegevens.

Je persoonlijke gegevens zijn hier veilig. GGPoker neemt beveiliging serieus, met geavanceerde protocollen om jouw informatie te beschermen. Met encryptie tijdens overdracht en opslag ben je verzekerd van een veilige online pokerervaring. Alles draait om eenvoud en veiligheid, zodat jij vol vertrouwen jouw pokeravontuur kunt beleven.

€100 gratis speeltegoed OF 100% tot €250
T&C 24+. Alleen nieuwe spelers. De minimale storting is €10. Als de speler wil profiteren van de Ticket bonus, is de minimaal vereiste storting €20. Gratis tickets die via deze actie worden uitgegeven, zijn 24 uur geldig. Wanneer een speler kiest voor de 100% stortingsbonus, tellen zijn eerste stortingen (tot €250) mee voor de 100% bonus. Spelers hebben 90 dagen vanaf het moment van ontvangst om hun bonussaldo vrij te spelen. Bonussaldo dat niet wordt aangezuiverd, vervalt. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van de site, die te vinden zijn in de spelclient. De standaardregels zijn van toepassing. Speel verantwoordelijk. Volledige voorwaarden

Mobiele website

Voor de ultieme pokerervaring op mobiele apparaten biedt GGPoker niet alleen een geoptimaliseerde website, maar ook een goedwerkende app. De app, vanaf de grond opgebouwd met het oog op plezier en eerlijkheid, tilt mobiliteit naar een hoger niveau. Met de GGPoker app heb je toegang tot alle functies van het platform op een gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde manier. Of je nu op een smartphone of tablet speelt, de app past zich naadloos aan jouw scherm aan, waardoor je dezelfde kwalitatieve spelervaring behoudt als op de desktopversie.

De app biedt niet alleen gemak, maar ook een scala aan nieuwe functies die het spelen bij GGPoker nog opwindender maken. Met een intuïtieve interface, snelle laadtijden en geavanceerde functionaliteiten brengt de app het plezier van pokeren rechtstreeks naar jouw handpalm. Of je nu thuis bent, onderweg of ergens anders, met de GGPoker app ben je altijd maar een tik verwijderd van het hart van de actie.

Klantenservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat er zich problemen voordoen of dat je simpelweg een vraag hebt. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van GGPoker. Helaas hebben ze geen live chat beschikbaar maar er zijn genoeg andere manieren om contact op te nemen.

Telefoon

Directe telefoonondersteuning is moglijke via +31 97010254681. Hoewel er alternatieve communicatiemogelijkheden zijn, staat de telefoonlijn open voor een meer persoonlijke benadering.

Email

GGPoker’s emailondersteuning is betrouwbaar, met een redelijke responstijd. Het team biedt uitgebreide en informatieve antwoorden op vragen over poker, cashgames, toernooien, pokerregels, en andere spellen. Voor specifieke hulp is het mogelijk om contact op te nemen via [email protected]. Heb je problemen met je account? vergeet dan geen screenshots (indien mogelijk) mee te sturen zodat jouw vraag zo snel mogelijk opgelost kan worden.l

Facebook community

GGPoker heeft een grote community op Facebook waar pokerfans samenkomen. Hier vind je niet alleen leuke content en giveaways, maar het is ook de plek waar je terecht kunt met al je vragen, problemen, feedback en suggesties. Of natuurlijk voor een gezellig gesprek over poker met je medespelers! De community biedt een informele en vriendelijke omgeving waar spelers elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.

Stortings-en opname methoden

MethodeTransactiekostenMin. storting
ideal-logoiDEALGratis€5
mastercard-logoMastercardGratis€10
visa-logoVISAGratis€10
TrustlyTrustly bankoverschrijvingGratis€10

Veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid en beveiliging zijn prioriteiten bij GGPoker. Met een verscheidenheid aan betalingsmogelijkheden voor snelle en veilige stortingen. De ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging benadrukt hun inzet voor het beschermen van spelersgegevens. Een aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de serieuze benadering van verantwoord spelen. GGPoker biedt een veilige speelomgeving en moedigt spelers aan om bewust en verantwoordelijk te spelen.

Registratieproces

  • 1 Registreer gratis
    Ga naar GGPoker via bovenstaande knop of navigeer zelf naar de website.
  • 2 Claim jouw bonus
    Als nieuw lid kan je direct profiteren! Kies voor de ticketbonus of voor de %100 stortingsbonus
  • 3 Begin met spelen
    Na accountregistratie kun je direct aanschuiven bij de pokertafel!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie