Zlatan Ibrahimovic over Joshua Zirkzee: ‘Ik ben fan, hij is een groot talent’

Foto: Zlatan Ibrahimovic over Joshua Zirkzee: ‘Ik ben fan, hij is een groot talent’

Voetbalicoon Zlatan Ibrahimovic is tegenwoordig adviseur bij AC Milan en sprak op een persconferentie over de toekomst van de club. Hij presenteerde nieuwe trainer Paulo Fonseca en benoemde het transferbeleid, waar het ging over nieuwbakken Nederland international Joshua Zirkzee. Het leven van de 23-jarige aanvaller gaat ineens in een stroomversnelling, maar in Italië hebben ze het al een heel jaar over hem.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

AC Milan adviseur Ibrahimovic spreekt over mogelijke transfer Zirkzee

“Na het vertrek van Olivier Giroud, heeft de club een centrumspits nodig. We hebben met Luka Jovic al een goede optie binnen de selectie, maar er is ruimte voor nog een.” AC Milan heeft Zirkzee bovenaan het verlanglijstje staan, maar de stoïcijnse Zweed wil niet te hard van stapel lopen. Ibra kreeg de vraag over Zirkzee en beantwoordde die als volgt: “Zirkzee is een goede speler, dat is geen geheim. Ik ben fan van hem, hij is een speler met veel talent. Er is echter een groot verschil tussen de geruchten en de realiteit, omtrent zijn transfer. We hebben een lange lijst en niet iedereen is er klaar voor om voor tachtigduizend man te spelen in een kolkend San Siro.”

Zoals altijd in Milaan en zeker als het gaat over Ibrahimovic, worden de twee al een lange tijd met elkaar vergeleken. Lang, sterk, technisch en doelgericht: het ideale recept waar beide heren over beschikken. “Is hij de nieuwe Ibrahimovic? Ik doe niet aan vergelijkingen, dus nee. Hij is zijn eigen speler.”

Zie jij gelijkenissen in het spel van de twee spitsen?

  • Ze zijn twee druppels water
  • In de verste verte niet
137+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie