Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Zelfs Ronald Koeman kan Genee-drama niet stoppen

Foto: Zelfs Ronald Koeman kan Genee-drama niet stoppen

Wilfred Genee scoort met zijn Vandaag Inside al jarenlang de pannen van het dak, maar de voetbalgerelateerde spin-off Veronica Offside is een waar kijkcijferdrama geworden. Ook de aflevering van deze week scoorde weer belabberd.

Einde kijkcijferflop Veronica Offside komt steeds dichterbij

Dat meldt kijkcijferexpert Tina Nijkamp op haar eigen analysekanaal. Waar Hélène Hendriks met De Oranjezomer voortreffelijk van start ging, stemden er andermaal bar weinig mensen af op Veronica Offside. “Daar waar Hélène boven de miljoen scoort op SBS6, moet Wilfred Genee het bijna met 1/7 van die kijkersaantallen doen met Veronica Offside op Veronica. Terwijl hij toch een topgast had: bondscoach Ronald Koeman zat aan tafel.”

Er keken slechts 158.000 mensen naar Genee en co, meldt Nijkamp. “Nog wel een nette 8,2 procent marktaandeel in 25 tot 54 jaar. Het was overigens ook het afscheid van Jan Boskamp als analist.”

Nu is het de vraag of Veronica Offside nog wel een lang leven beschoren is. “Wilfred leek er niet zo zeker van te zijn. Toen Jan Boskamp zei: ‘Dit gaat niet meer door’, antwoordde Wilfred met: ‘We gaan er alles aan doen om dit programma in de lucht te houden’..”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar Veronica Offside?

  • Ja
  • Nee
770+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie