‘Zéér controversiële Vandaag Inside-tafelgast op komst’

Foto: ‘Zéér controversiële Vandaag Inside-tafelgast op komst’

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp is er van overtuigd dat Vandaag Inside binnenkort de deur gaat openen voor de veelbesproken Tom Egbers als tafelgast. Recent liet Johan Derksen al weten dat Egbers ondanks zijn zaak voor vermeend grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport zeker welkom is bij de talkshow.

Tom Egbers binnenkort aan tafel bij Vandaag Inside?

Een fan stuurde Nijkamp de volgende vraag in, na het bekendmaken van een naderende rentree van Egbers bij de NOS wegens een getroffen schikking bij de rechtszaak: “Is hij daarnaast ook vrij om aan te schuiven bij andere programma’s zoals bijvoorbeeld VI? Ik krijg de indruk dat Wilfred (Genee, red.) en Johan (Derksen, red.) dat wel heel graag willen..” Nijkamp: “Denk het wel! Binnenkort vast bij VI aan tafel.”

Vorige week stelde Derksen al dat ‘er nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht is aangedaan als Tom Egbers’. “Hij blijft hier van harte welkom. Een uitstekende collega, die bij de NOS als oud vuil wordt weggezet.”

Lange tijd van tv verdwenen

De presentator was alweer een jaarlang van de buis, sinds een artikel in De Volkskrant. Daarin was te lezen dat Egberts in het verleden een affaire had met een collega. Nadat deze stopte, zou hij haar hebben geïntimideerd en gepest. Beide partijen besloten daarom dat Egberts tijdelijk moest stoppen.

Waar de NOS hem naar verluidt niet meer wilde laten terugkeren, zijn ze na een kort geding alsnog tot een akkoord gekomen. Egberts zal niet meer betrokken zijn bij de dagelijkse sportverslaggeving, maar zal in het najaar van 2024 en het voorjaar van 2025 wel te zien zijn met andere programma’s.

Het zou gaan om verhalende programma’s en documentaires zoals hij dat eerder deed in de NTR-programma’s Toms Engeland, –Ierland en –Schotland. Bovendien zal hij betrokken zijn bij de presentatie van enkele podcasts. Er wordt gesproken over een ‘constructief overleg’ met de wens om vooruit te kijken.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zou jij dit toejuichen?

  • Ja
  • Nee
358+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie