‘Xabi Alonso slaat Feyenoord knock-out’

Foto: ‘Xabi Alonso slaat Feyenoord knock-out’

De strijd om de handtekening van oefenmeester Arne Slot van Feyenoord lijkt in alle hevigheid losgebarsten te zijn. De trainer wordt inmiddels aan verschillende clubs gelinkt, aan Borussia Dortmund bijvoorbeeld, maar óók aan Liverpool. The Reds mikten eerst op de komst van Xabi Alonso, maar die blijft Bayer Leverkusen trouw…

Arne Slot naar Liverpool door Xabi Alonso?

Alonso maakte gisteren wereldkundig: “Ik heb een goede meeting gehad met de clubleiding. Ik heb de mensen verteld dat ik blijf en doorga bij deze club. Na veel verhalen over mijn toekomst, heb ik de interlandbreak gebruikt om te reflecteren en een besluit te nemen. Dit is de plek waar ik moet zijn. Alles is fantastisch hier.”

Dat is een flinke streep door de rekening voor Liverpool én Bayern München, dat ook een oogje had op de Spanjaard. Erevoorzitter Uli Hoeness van Der Rekordmeister wist eerder echter al: “Hij (Xabi Alonso, red.) traint nu een club die op weg is om Duits kampioen te worden. Hij heeft die club veel te danken en zij hem ook. Als hij twee, drie jaar meer succes zou hebben gehad, zou het makkelijker zijn geweest hem daar los te weken.”

Tombola

De grootmacht uit Beieren, die eerder óók al gelinkt werd aan Slot, lijkt nu te mikken op een samenwerking met Ralf Rangnick. En op Anfield Road verkent men de markt. Volgens The Athletic is het allerminst uitgesloten dat de Premier League-topclub uitkomt in Rotterdam-Zuid, want Arne Slot zou een serieuze kandidaat zijn voor The Reds. En dat zou toch wel een superbaantje zijn voor de Nederlander.

Slot liet een tijdje geleden weten over de interesse in zijn persoontje: “Ik wil er geen antwoord op geven, maar het is mooi dat mijn naam op lijstjes staat…”

Slot naar Liverpool?

  • Meteen doen
  • Doe het niet!
5838+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie